Regn dag..

Shit, vad det regnar, det va uppehåll när ja gick och lämnade Tuwis på dagis men började dugga när ja gick därifrån..
Idag när ja lämnade Tuwis så ropade barnen på henne när dom fick se henne, och sprang emot henne, det tycker jag är så skönt och vara me om. Du vet man verkligen att hon är omtyckt av alla kompisar! Och jag trodde inget annat heller för hon är ju helt underbar person. Öppen, varm hjärtad, bryr sig om allt och alla, skrattar mycket.. En rolig och underbar liten prinsessa.. ;)
Idag är det jobb på schemat, ska bli skönt.. Har vart hemma några dagar pga. av att ja va sjuk och får sådan spring i benen och längtar tillbaka till jobbet.. Jag älskar mitt jobb och trivs så himla bra!!!
Snart är det helg me va fort veckorna springer iväg, på lördag kommer familj Jigerström/Netzell hit och vi ska laga någon god middag.. Och bara mysa.. Saknar dom så mycket!
Och på söndag ska vi till min syrra som blir 20 år, gammal och grå hårig.. ;) * skämt o sido *
Nehe, ska äta lite innan det är dax att åka till jobbet..
En bild på sessan igår innan dagis och fotografering.. :D Sötaste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0