Långhelg väntar!

jaha, då har fredagen kommit, redan.. Hmmm hur snabbt går veckorna igentligen!? - Alldelles för fort om ni frågar mig!
Ja sitter just nu i soffan och laddar för en långhelg på jobbet.. Spännande! 
Lämnade sessan på dagis för en stund sedan, idag va hon dock inte så sugen på att gå dit tyvärr, hon sa att hon ville vara hemme med mamma och leka ist! Hon är ju knappt på dagis och när hon väl går dit vill hon inte vara där, är hon för lite på dagis? är min fråga då!?
Men vet ju att när hon väl kommer dit och börjar leka så trivs hon som fisken i det blå.. Mammas stora tjeja!
Igår va vi på Toys ´r´us , tuwis visade exakt vad hon önskade, och det va inte så mycket som ja trodde. och allt hon önskade sig och pekade ut har hon verkligen pratat om..
Så jag & mogge fick en lista:
  • En Hello Kitty dator
  • Bell klänning ( skönheten & odjuret)
  • Bell Skor
  • Bell krona
  • Bell Handskar mfl saker från Bell
  • Ett smycket skrin med en ballerina i, en med lådor och så.
  • Skrållans lillasyster Lillan
Så då va det klart, behöver man inte fundera på det.. Hon fyller ju år med staxt efter jul så då vet vi oxå vad hon önskar sig, för det har hon tjatat om hela sommaren.. :D En Kickbord! Kalas !!!
Igår kom våra nya vinterjackor, herregud va snygga dom va, älskar min blåa och är så glad att ja tog en blå ist för en svart som man alltid har!!! Mogge är jätte nojd med sin me!! Känns bra!! Bra köp!
Nu e det bara Tuwis kvar som ska ha en vinterjacka som vi ska ha till lite kapligt, när man åker iväg ingen (lekjacka) om ja säger så för det har hon många av och även overaller!!! Men hittar ingen ja gillar direkt, skulle vilja ha en mörjk grå till henne som man sedan kan ha rosa assesoarer till.. :D Fint va!?
Nehe, dusch innan hopp i bilen och rulla mot Us!!
Ha en bra kväll, och titta på IDOL åt mig för ja missar det.. :(
Pöss på er


Liseberg

I lördags så åkte vi mot göteborg och liseberg, Tuwis va helt lyrisk...
När vi kom ner så kan ja säga att vi INTE va ensamna..:) Men det gick bra..
Tuwis åkte en hel del, och tyckte det va jätte skoj.. Det va även mycket kö till barn karusellerna me så det va lite tråkigt,, för kidsen tappar suget att stå i kö, men men det går!
Tuwis & Morfar åkte farfars bilarna och då kom kaninerna, och det gillades inte av snuttan.. Hon höll krampaktigt i morfar och ville inte hälsa eller va i närheten av dom.. Men endå är det dom som har gjort stört intryck på henne, för hon pratar om dom hela tiden! Men säger oxå att hon inte vågade hälsa på dom.. Men det kommer!!!
Jag och Mogge åkte balder, och herregud va skoj,, Han ju inte åka den sist vi va nere, skapligt drag iden.. Jag & Gun åkte kanonen, den är sjuk!!! Herregud vilken fart,., Hahaha men skoj!!! Och sedan vart det bergbanan..
Vi gick även på 3D bion Sammys Äventyr i lisebergstornet.. Den va fin och Tuwis gillade det!!
Tuwis och ja spelade även på Geischa hjulet ovh vi vann en stjärnvist en stor Geischa.. 2 kg med geischa... Mumma, men nu ahr vi ett bra tag fram över.. Ha Ha Ha
Det vart en lyckad och bra lördag!!
tack Pappa & Gun för denna dag!

Igår söndag så höll vi på här hemma, vi möblerade om i Tuwis rum och fixade så det vart bättre, vi stor städade lägenheten och sedan åkte vi till IKEA för att inhandla lite nya förvarings saker till Tuwis rum.. Hennes rum är ju så litet tyvärr, eller har hon mycket grejer?
Vi köpte även nya vinter kängor till skruttan, och vi va inte ensamna, det va lite utplockat redan i storlekar, men vi hittade ett par.. Vi har ju alltid haft Viking innan men köpte ett annat märke detta år, försäljaren på ecco sa att dom va snarlika, ingen större skillnad och inte i pris heller, så vi får testa, Funkar dom inte så bara köpa Viking igen som vi vet är skit bra!!
Fast när ja kom hem igår, så vart ja endå lite tveksam, om ja ska lämna tillbaka dom och endå ta ett par viking,, hmmm Vill ju inte att hon ska frysa i vinter, bara för att vi testat en annan känga! får se vad vi gör!
Jobb kväll ikväll och dag i morgon, sedan ledig 2 dagar, ska man hitta på då då,, förslag?
Ha en toppen dag..
Pöss på er

Nya Jackor..:D

Fredagsmys idag, jag har jobbat hela dagen och det har vart full rulle hela dagen för mig fram tills nu..
Efter jobbet va jag och hämtade Mogge på jobbet och sedan släppteav honom hemma innan ja hämtade Tuwis från dagis.. Efter som Mogge skule ut på AW ikväll och skulle va i stantil absolut senast 17,30 så fick ja köra honom dit.
På kvälls kvisten så har jag & Tuwis vart i Ekängen och firat pappa som idag fyller år..
Ett stort Grattis
Pappa
på födelsedagen


Efter fika och bus där begav jag och tuwis oss för att handla lite fredags mys grejer och lite annat.. ;)
Tuwis har somnat brevid mig i soffan och hur mysigt som helst.. på min arm.. Snuttan!!! :D
Imorrn bitti åkte vi till Göteborg och Liseberg, ska bli skoj och så himla roligt och se Tuwis min och rektion, åka karuseller... Skojs!! Ser vi fram emot!
Idag inhandlade jag & Mogge varsin ny vinterjacka..
Vart 2 st Bondelid jackor; jätte fina och varma..
Min;

 

Mogges;

 

 

Dom kommer förhoppningsvis hålla oss varma i vinter... :D Ja köpte en marinblå inte en svart denna gång, min första vinterjacka som inte är svart! :D  Spännande.. Hoppas ja trivs iden.. :D Men det tror ja nog...hihihi

 

Nehe, ska se på en film i min lilla ensamhet, har tänt massa ljus och bara mysa.. :D

 

Hoppas ni har en bra fredags kväll..

 

Pöss på er

 


Mamma & Tuwis dag.. <3

igår va ja ledig, och det va underbart... vart ne liten sovmorgon till en början och sedan en mys frukost..
Även att det va riktig höst ute så va det skönt så vi bestämde att vi ska åka till valla.
Åkte till affären och köpte lite sallad och fika och sedan åkte vi upp dit..
Först hälsade vi på kaninerna, ( napparna va borta) så dom hade kaninerna haft skoj me.. ;) Tuwis mata och klappa och myste med kaninerna.. Gav nästan all sallad till kaninerna och mnarsvinen.. Hihi
Efter en stund där uppe knallade vi ner för att hälsa på hästarna, alla va ute och skoj och se när dom springer runt i hagarna.. Tuwis älskar ju hästar så det är skoj!!
Vi gick vidare till lekparken, och där träffade hon två tjejer att leka med 5 och 3 år gamla, som lekte massor och hade jätte skoj..
Dom tjejerna hade aldrig vart i valla som tuwis visade vad mna kunde göra och vart alla djuren va, och hon va riktigt tuff när hon klappade getterna, har hon dock inte vart tidigare.. Men nu klappade hon massor och matade dom med av resterna som fanns kvar av salladen.
Vi gick med tjejerna och deras förälder upp till hästarna och kaninerna.. och tuwis jätte tuff och gick och klappade många hästar som om det inte vore nått, tuff liten tjeja vi har.. Men det märks verklien att hon gillar djur och är van vid djur.. dock inte hästar men är du i valla då o då och hon är ju helst vid dom.. och så har hon ridit några gånger, då kasnke en liten häst tjej..
Efter det så åkte vi vidare till gamla linköping och gick och myste lite, blev ett besök på cloetta boden, tuwis skulle va (bandyklubbor) säger hon till dumleklubbor... Sötnos! Och lite annat gott som sparas till helgen!
Efter det sprang ja på en liten blomster bod, och där hittade ja massa mysigt och fint vart en liten present till kära pappa som fyller på fredag.. :D
När vi hade köpt den så gick vi till bilen och Tuwis blev hungrig och vi drog till Donken, mysigt och sedan ett kort besök på Maxi för att handla lite till middagen som tuwis bestämmt ( pannkakor) ..
Mogge slutade i samband med det så vi möttes hemma och va ute och busa lite till.. och ja rensade lite på framsidan..
En riktigt mys dag.. Helt underbart!
Nu e Tuwis på dagis och ja ska åka til jobbet och först fota mig för e- legitimation som vi måste ja dom som är anställda och sedan göra ett kvälls pass..
Ha en bra dag!
Mammas & Pappas
lilla ögonsten!
<3

Jobb Helg

Är precis hemkomna efter ett pass på jobbet och ska snart uppe och göra ett till för denna helg är det en jobb helg..
Imorrn kväll ska vi ha lördags mys, med god mat och massa gotte..
Mogge & Tuwis har haft mys idag "fredagsmys" dom har gjort raggmunk och poppat popcorn och kollat på IDOL samt Djungelboken..Mys kväll..
Ikväll hade det gått suveränt att söva snuttan, inget gnäll eller nått.. Går det åt rätt håll? Hoppas!
Här om dagen köpte vi dom första jul klapparna till Snuttan.. Hon har ju tjatat om en barbie bil nu i över ett år och nu får hon än. Hon har även pratat i sommar om att hon vill ha ett seklop och även det får hon och en hel del annat..
Dax att börja i tid.. jag hatar att stressa fram presenter, och ja vill inte köpa skit saker heller utan välplanerade så ja börjar alltid i god tid!
Nehe, ska se lite på coktail innan sängen kallar..
Pöss på er


Bye Bye Nappen 12/9-11

I måndags så bestämde vi oss för att en gång för alla göra oss av med nappen..Vi har pratat om det läänge, att bamse ska få dom, men när vi väl va där så vågade hon inte ens gå nära Bamse så då gick det ju inte, sedan skulle hon ge dom till pippi men dit kom vi tyvärr alldrig.. Men samtidigt där imellan så har hon pratat om att kaninerna ska få dom och vi vart trött på oss själva som bara skjuter fram det så imåndags så letade vi reda på alla dessa nappar, la dom i en fin present påse och skrev ett brev till dom, där hon skrev sitt egna namn och målade på det..
Vi hann dock inte upp till kaninerna innan dom stänge eftersom vi ville att mogge skulle va med.
Valla stänger kl: 16,00 och mogge slutar då, samt att han fick jobba över denna dag oxå.. typiskt. Men jag ringde till dom när vi va i valla och då va kl ca: 17,30 och dom va så underbart snälla så dom öppnade in till kaninerna så Tuwis fick lämna sina nappar..
När vi väl kom in till dom så va hon inte jätte intresserad längre av att lämna dom hon ville bara klappa och mata dom. Hon hade även plockat blommor till kaninerna som dom åt upp..:D Det va mer intressant. Men hon hängde den lilla napppåsen på en bur och sa hejdå till napparna. Sedan va det inget mer med det. Hon skulle oxå inan hemfär hälsa på alla djur och hästarna är ju en favorit. Hon klappade och hälsade på dom.. samt getterna..
När vi väl kom hem och sedan dax för sängen så va hon ledsen och vile ha nappen, men vi pratade med henne vad hon hade gjort med dom, och att kaninerna vart såå glada över dom, och att hon är en så stor och duktig tjej, Men den kvällen så tog det 2,5h att få henne att somna, dag 2 tog 2,45h att få henne att somna men då inget prat om nappen från hennes sida, igår igen det fort att få henne att somna men hon va ut pumpad av energi och idag har det nu tagit 1,45h att få henne att sova.. Men även idag igen prat om napparna.
Men vet inte om det kan va ett orosmoment för henne att inte ha nått i munnen när hon sover, kan det va det därför hon inte somnar? För har aldrig vart så här innan? Men hoppsa det vänder snart!
Men hon är så duktigt och vi berömmer henne flera gånger, och hon säger själv att hon är en duktigt tjej som inte längre har napp..
Mammas & Pappas STORA tjeja...

Underbar Bröllops resa

Ja måste säga att man kan nog inte ha en bättre bröllopsresa än vad vi har haft.. Det har vart helt otroligt underbart!
Vi har ägnat all tid till varann, vi har gjort massa saker..
Vandrat, shoppat, gått på fisk terapi, ätit gott, drukigt gott, utforskat, badat, solat och massa mer..
Flyget ner gick mycket bra, starten var försenad 20 min men det togs igen av medvind så va nere 20 min innan uträknad landnings tid..
Va på hotellet vid ca Kl: 22.00 på kvällen.
När vi klev av planet så möttes vi av en värme vägg, då va det 29 grader på kvällen, hur underbart som helst..
När vi väl kom till hotellet så packade vi upp och duscha och bytta om och gick och utforska hotellet och området.. Handla vatten såklart..
Efter det satte vi oss på resturangen/baren på hotellet och tog en drink för att sedan anlända till hotell rummet och sova för att näst kommande dag gå upp skapligt.. Mogge väckte mig vid 07,00 ca, och började fota.. Va bara att kliva upp och göra sig iordning för frulle..
Sedan gick vi ut och utförska chania.. vi gick och gick och det belv varmare o varmare.. Gick tillbaka till hotellet straxt innan lunch och bada o sola resten av dagen.. Underbart..
Måndagen gjorde vi en fm inte i staden chania, med lite shopping och mys, denna underbara hamn.. oslagbar! Käkade på en resturang som heter Zepos och deras hamburgare är oslagbar! Längtar efter den :)
Ska inte berätta om alla dagar men iaf tisdagen så gjorde vi chaniastad en em/kväll, vi shoppade gick och kollade på statyer, kappel, och massa historia.. Mogge älskar det och det va jätte intresant och rofullt.
Vi gick och åt på en bra och lite finare resturang i hamnen, där servitören va så himla underbar. och middagen va ett minne förlivet.
Mogge beställdein en Big Beer och fick in en glass stövel med öl, 1 liter.. hahah vi höll på att tappa ögonen.
Servitören kom in med raki och bjöd oss på. Mogge drack och drack, haha och när vi väl hade fått ner den lilla flaskan så kom han med ytterligare en.. *asg* Men den fick vi inte i oss, raki va inte så gått kan ja säga.. ;/
Vi va hemma vid 01,00 på hotellet denna kväll. och denna kväll va den bästa.. Så himla mysig, kärleksfull, händelserik, spännande ja allt som man kan tänka sig.. Underbar dag!
Hela semestern gick i kärlekens tecken, helt underbart! Vart grattade på hotellet till giftemålet och dom önskade oss många barn.. ;)
Det har vart fint väder hela veckan, ca 35 grader på dagarna och runt 30 grader på kvällarna 2 dagar visade termometern 47-50 grader.. Då kan ja meddela att det va varmt, till och med dom boende på Kreta svettades och tyckte att det va jobbigt varmt dessa dagar.. En av dom dagarna va i lördags (sista dagen för oss) det va otroligt varmt.. Men underbart!
Det va känslosammt att åka hem i lördags, ville självklart hem till Tuwis saknat henne massa, men har gått bättre än va ja trott.. Hon har haft det toppen bra i Ekängen.. Vart prinsessa hela veckan.. :D
Vi hade gärna velat stanna kvar och fortsätta ha en underbar bröllops resa, veckan bara rusade förbi.. Men vi har verkligen kommit varann så himla mycket närmre och det känns underbart... Älskar denna man nått fruktansvärt mycket!!! Och det är min MAN..
Kommer lite bilder, visar inte alla men några:

3 h

snart lyfter vi till sverige.. kanns sa trakigt men underbart att fa pussa o krama Tuwis..
Idag har det vart extremt varm har nere 50 grader har termometerna statt pa, sa fruktansvart varmt, men skont...
Vi lyster ju pa natten men enda tvungna att checka ut fran hotell rummet vid kl: 12.00 imorse.. Vi hann sola pa morgonen och sedan gick vi in och duscha och fixade oss for att aka in till chania " stor" staden..
Dar har vi shoppat for fullt och bara myst hela dagen... En underbar avslutning pa denna brollopsresa...
Vi ar saaaaa nojda bhada tva med denna resa..Den har bestatt utav karlek,karlek och mer karlek.. helt underbart!!!!

Nehe, ska umgas lite med min man innan transfer kommer mot chania airport...:)

Puss pa er

Brollopsresan

jag har tyvarr inte kunnat eller inte heller velat skriva natt denna vecka,,,
Det har vart en underbar vecka och den har verkligen gatt i karlekens tecken pa alla satt och vis!
Veckan har vart jatte bra och vi njuter for fullt...
Det har vart ca 35 grader varje dag.. Vi har gjort utflykter men oxa badat och solat en hel del..
Hade Tuwis vart me sa hade vi garna stannat laaaaange, helt underbart..
Maten ar fantastiskt och manniskorna ar toppen..

Sista dagen idag, vi solar o badar har precis atit lite lunch och ska snart aterga till solstolen vid poolen..

Hoppas ni alla har det toppen bra dar hemma!!

pussar & Kramar
Herr & Fru Behrendtz


Min Bäste vän..

Jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer förändras
Jag kan inte lova dig att jag inte kommer ha olika humör
Jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer att såra dig
Jag kan inte lova dig att jag inte kommer vara nyckfull
Jag kan inte lova dig att jag alltid kommer vara stark
Jag kan inte lova dig att min brister inte kommer märkas

Men...

Jag lovar dig att jag alltid kommer stötta dig
Jag lovar dig att jag ska dela min tankar och känslor med dig
Jag lovar dig att ge dig frihet att vara dig själv
Jag lovar digatt försöka förstå allt du gör
Jag lovar dig att alltid vara helt och fullt ärlig mot dig
Jag lovar dig att skratta och gråta med dig
Jag lovar dig att hjälpa dig nå dina mål



Men mest av allt..

Jag lovar att alltid älska dig.







RSS 2.0