Mamma & Tuwis dag.. <3

igår va ja ledig, och det va underbart... vart ne liten sovmorgon till en början och sedan en mys frukost..
Även att det va riktig höst ute så va det skönt så vi bestämde att vi ska åka till valla.
Åkte till affären och köpte lite sallad och fika och sedan åkte vi upp dit..
Först hälsade vi på kaninerna, ( napparna va borta) så dom hade kaninerna haft skoj me.. ;) Tuwis mata och klappa och myste med kaninerna.. Gav nästan all sallad till kaninerna och mnarsvinen.. Hihi
Efter en stund där uppe knallade vi ner för att hälsa på hästarna, alla va ute och skoj och se när dom springer runt i hagarna.. Tuwis älskar ju hästar så det är skoj!!
Vi gick vidare till lekparken, och där träffade hon två tjejer att leka med 5 och 3 år gamla, som lekte massor och hade jätte skoj..
Dom tjejerna hade aldrig vart i valla som tuwis visade vad mna kunde göra och vart alla djuren va, och hon va riktigt tuff när hon klappade getterna, har hon dock inte vart tidigare.. Men nu klappade hon massor och matade dom med av resterna som fanns kvar av salladen.
Vi gick med tjejerna och deras förälder upp till hästarna och kaninerna.. och tuwis jätte tuff och gick och klappade många hästar som om det inte vore nått, tuff liten tjeja vi har.. Men det märks verklien att hon gillar djur och är van vid djur.. dock inte hästar men är du i valla då o då och hon är ju helst vid dom.. och så har hon ridit några gånger, då kasnke en liten häst tjej..
Efter det så åkte vi vidare till gamla linköping och gick och myste lite, blev ett besök på cloetta boden, tuwis skulle va (bandyklubbor) säger hon till dumleklubbor... Sötnos! Och lite annat gott som sparas till helgen!
Efter det sprang ja på en liten blomster bod, och där hittade ja massa mysigt och fint vart en liten present till kära pappa som fyller på fredag.. :D
När vi hade köpt den så gick vi till bilen och Tuwis blev hungrig och vi drog till Donken, mysigt och sedan ett kort besök på Maxi för att handla lite till middagen som tuwis bestämmt ( pannkakor) ..
Mogge slutade i samband med det så vi möttes hemma och va ute och busa lite till.. och ja rensade lite på framsidan..
En riktigt mys dag.. Helt underbart!
Nu e Tuwis på dagis och ja ska åka til jobbet och först fota mig för e- legitimation som vi måste ja dom som är anställda och sedan göra ett kvälls pass..
Ha en bra dag!
Mammas & Pappas
lilla ögonsten!
<3

Kommentarer
Postat av: Fia

Ser ut som ni haft en toppendag =)

2011-09-23 @ 21:49:02
URL: http://www.sofsan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0