Tur att vi kom hem

Igår så va Tuwis hos Joline en kompis frän ugglan, dom är bästa vänner:) saknar varann massor...
Så vi lämna Tuwis där och dom hade busat massor så Tuwis somna i bilen hem och Joline vade oxå somn tidigt på kvällen:) som hade nog busat hela tiden:)

Under tiden Tuwis var där så passade vi på att åka och kika på lite ute möbler, va ute på ulfåsa möbler och hitta faktiskt ett som föll oss båda i smaken... Ska fundera lite och kolla runt lite mer innan vi bestämmer oss sa vi:) men det där ute va vitt och konst rotting och jätte läckert:) så vi får se:)

När vi kom hem här efter hämta snuttan så hörde vi nått droppade så Mogge öppna luckan under diskhon och såg att det stod och droppa vatten och nedanför i spånet så va det genom blött och helt plötsligt så blev det en fontän i köket, :( inget skoj kan ja lova:( Riksbyggen jour kom men vi fick vara utan varmvatten fram tills idag:( mindre skoj men men det gick bra!
Så ni får vi se hur det blir, vattenskadat kök är inte roligt :( PEAB skulle komma och fukt mäta.. Och föreningen ska komma och kolla eller vad dom sa.. Så troligtvis riva upp hela köket, inget vi ville nu men men :/ det e som det e! Tur att det hände nu och inte när vi är bort rest... Så tur i oturen om man säger så:(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200577421.jpg" class="image">


Lördagen i bokstäver

Igår va det upp med tuppen dom gällde, Tuwis skulle på barn kalas kl.10-12... Inte riktigt vad vi är vana vid men det gick bra:) hon hade skoj och fick ballonger mm:)

Kalaset va i Ekängen så stanna en stund hos pappa och Gun sedan hemmåt..:)
När vi kom hem kom Mogge på att han behövde en våt jacka så det blev ikano en snabbis för sedan vidare mot ljungsbro och mogges mormor och morfar , där blev vi bjudna på grillat, riktigt mumma.. Tuwis hjälpe roland med att grilla och hon busa som aldrig förr.. Latja med allt som fanns :)
Åkte hemmåt runt 21 och la oss i soffan och somna alla tre:)
Pigga familjen , hahahh

Men nu har vi sovit ut och är uppe ska snart iväg med Tuwis till en kompis från hennes gamla dagis:) kommer bli skoj för tjejerna och träffas igen :) dom saknar varann så mycket:) gullungar:)

Nehe dax att hoppa in i duschen..

Hoppas ni får w. Mysig söndag njut av solen


Vatten gympa

Tuwa tyckte det såg skoj ut att sin mamma gympa och flöt i vattnet :) fick massa speciella övningar från min sjukgymnast dom ja ska utföra.. Men lugna rörelser så ja inte går ondare..
Det va riktigt skönt att vara i vatten och flyta lite.. Men känner nu efter att set ömmar lite med det ska det kanske.. Blir bättre :)
Men det va så skönt och kommer göra fler gånger...


Shopping

Gick in på ikano för att ta en glass och sprang ihop med min älskade lillebror och linus :) så vi luncha med dom ist:) mycket trevligt! Och sedan blev det en glass:)
Vi gick inpå cubus dom hade ju 30% på allt så vi hittade varsit par sol glas ögon jag och Tuwis samt så köpte ja arter sun, en sort ja aldrig testat så får se hur den är:)
Nu har hi vart och köpt nya gympa skor till Tuwis samt sandaler till henne som hon kan gå i när vi e i Turkiet, hon har ju massor Foppa tofflor men dom är inte jätte sköna att gå länge i:) så hoppas dessa är bättre:)

Nehe nu snart ska vi ner och hämta Mogge från jobbet:)

Sedan hem och grilla:)

Pöss på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200165514.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200165514.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200165514.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200165514.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200166797.jpg" class="image">


Vatten gympa

Nu är jag / vi på health care och ska ha vatten gympa, första gången:) kommer nog bli väldigt skönt :) Tuwis e med mamma:) mys !


Armband

Va inne på Carolina Gynnings blogg i morse och, en rolig blogg att läsa och skoj och följa andra gravida.. Hon är ju rikrigt vaker, speciellt nu när hon är gravid tycker ja! :D
Och så fick ja se att hon släppt en ny kollektion av sina smycken ett armband som ja verkligen fastade för...
det silvriga skulle ja gärna vilja önska mig.. ;) * Mogge* ;) Flirt flirt.. :D hihi
Skulle passa jätte bra, som första bröllops present eller sen morgon gåva.. ;) hihihihi
Men iaf jätte fint armband som passar bra till allt..:D Titta och njut..
På tal om annat så är det fredag idag, och ja ska snart till sjugymnasten igen för lite vattengympa, ska bli skönt men säkert jobbigt samtidigt.. Idag känns det rätt bra i bäckenet men trött i det samtidigt.. men hoppas att detta tränings alternativ funkar för mig, ska även testa akupunktur men sjukgymnasten ville att ja ska prata med min läkare först så det inte finns några riskar.. så vi får se vad han säger på onsdag när ja ska dit..
Igår tror ja att ja kände lite rörelser i magen, men det är svårt att känna tycker ja, det va mycket tydligare med tuwa som ja kommer ihåg..Men ja hoppas att jag verkigen snart känner sparkar ordentligt längtar tills dess..
Ikväll blir det att grilla, mogge va sugen så fläskfileé är uppe från frysen, inhandla lite sparris oxå, mumma med bacon lindade sparis på grillen.. och tuwis älskar det oxå..:D Sean blir det Let´s dans och sedan säng för imorrn ska vi upp tidigt tuwis ska på kalas kl : 10-12, jäsp...
Nehe dax att göra iordning sig.. ha en toppen fredag
Ps: 12 dagar kvar tills vi lyfter mot varmare breddgrader

Hallen

Nu i helgen ska vi äntligen få lister i huset :) underbart! Ett steg i rätt riktning !
Både jag och Mogge har kommit fram till att vi ska tapetsera väggen i hallen oxå:) i en mörk turkos tapet , eftersom hela undervåningen går i turkostt och vitt:) så är turkost en självklar färg att välja där me;)
Hallen blev lite extrem vit nu när den högblanka vita garderoben och den vita hatt och sko hyllan kom  :)


Har hittat en tapet som skulle passa perfekt, en lite mörkare turkos med mönster i , Lite skimmrig oxå:)
Jag fastade direkt för den, visade Mogge nu när han kom hem och han gillade den me :)

Bilden visar inte tapetens rätta nyans/skimmer men men :)

 


Domen

Va igår runt på olika ställen, va på jobbet först och lämnade mitt sjukintyg till chefen, och det va så skönt och få träffa alla, va i sjukhusets lokaler, saknar jobbet nått enormt..
Trodde inte ja skulle saknar jobbet så enormt mycket som ja gör, men så är det väl när man trivs så himla bra och älskar sitt jobb..
Efter det lilla besöket så va vi och hämtade våra pass, herre min gud så jag ser ut... Inte nått ja kommer visa upp i onödan kan ja lova. Tuwis vart hur fin som helst på sitt, och hon är stolt över det me.. våran lilla solstråle.. Mogge blev såklart lika snygg som alltid.. min själsfrände.. <3
Sedan begav ja mig mot sjukgymnasten, första mötet va igår, och hon va verkligen hur bra som helst.. ett riktigt proffs på bäcken, hon undersökte mig och ja fick göra vissa övningar och inte ens 1/3 kunde j utföra.. :( När hon tröck på bäcken benet så skrek ja av smärta inget roligt.. usch va ont det gjorde, spricka i bäckenet? + foglossning av graviditeten.. :( Så på fredags ska ja ner i bassängen där och träna lite, sjukgymnasten stannar kvar efter hon slutat för att hjälpa mig, så himla underbar!
Så vi får se hur det går och sedan ska ja till läkaren på onsdag nästa vecka, håller alla tummar och tår att ja får nått positivt besked, att det inte är så illa som ja tror... :( Hatar att vara hemma, vill jobba ju,, Det va inte så här ja hade planerat min graviditet, vill ju jobba ända fram till dagen ja går hem.. skilland att vara hemma sedan när bebis är född än nu.. saknar Tuwis hela dagarna då hon är på dagis, min lilla snutta!
Imorrn ska ja iaf gå på utbildning det känns väldigt bra att ja fick fortsätta alla utbildningar ja går, stomiakademin samt smärt utbildning, får man iaf lite sjukhus arbete... och träffa mina underbara arbets kamrater...
Nehe, ska kolla på tv lite innan dax att plocka lite...
Hoppas ni får en bra onsdag..
pöss på er

Sjukgymast

Tisdag idag och idag går ja in i vecka 17 i graviditeten.. tiden bara rusar förbi.. vart tar alla veckor vägen..!?
Har ännu inte känns några ordentliga "fladder" eller liknande va länge sedan nu ja kände något allt så ja hoppas verkligen att ja börjar känna nått snart.. är det ovanligt att det kan gå väldigt långt imellan man känner barnet? Ja kommer inte riktigt ihåg från tuwis, och då fick ja en ordentligt spark och sedan så rörde hon sog så ja kände regelbundet.. hmmm ja ja  det kommer väl.
Jag och mogge satt i helgen och kolla igenom lite av tuwis gamla bebis kläder stl. 50-56 trodde ja hade mer sparat än vad vi hade.. hade inga bodys så det blir att köpa..:D samt lite annat.. men svårt att köpa nått ännu när man inte vet vad det är för kön.. tycker att det fanns mer grått, hel vitt t.ex när tuwis låg i magen än nu.. men 18/5 hoppas vi att få vad den lille är för nått.. en hon eller en han.. ;) Spännande! <3
Idag är det dax att träffa sjukgymnast för första gången, se vad hon säger och hur länge jag kommer få vara hemma.. Smärtan kommer och går hela tiden, gick till dagis idag då min BM säger att ja måste röra på mig. Tar 15 min att gå fram och tillbaka så det är ju inte långt men shit mitt bäcken, smärtar så enormt.. :(Inte bra.. men det va en skön promenad, känns som våren är på G nu, kan ju hoppas iaf..
Men som sagt får se vad sjukgymnasten sätter för dom, samt ska till läkaren för kontoll av bäcken nästa vecka me.. nervöst!
Idag innan jag ska till sjukgymasten så ska vi hämta våra pass, spännande.. Tuwis har pratat en del om det så soännande och se vad hon säger i em när hon får se.. Är ju nu 15 dagar kvar tills vi lyfter, och dagarna dit kan ju inte gå långsammare samtidigt som ja tycker att veckorna rusar förbi, konstigt..:) hihih men snart så så ligger vi och solar och badar och myser för fullt..
men men nu ska ja duscha här får ni ett kort på Tuwis och Shivis i morse, shiva ser lite irriterad ut men det e hon inte då tuwis håller henne lite konstigt..:D

Hatthylla

Nu har vi äntligen vart och köpt hatthylla och sko hylla med sitt möjligheter på:) bra för barnen:)

Under tidens Tuwis i Ekängen och busar fick nyss ett mms av dom, ute och busar i skogen:) mys!

Lägger in bild sedan hur det blir med hatt/ sko hyllan


Magen växer

Nu ska ja snart köra Tuwis till dagis:) känns så underbart att hon aldrig nu för tiden säger att hon inte vill gå till dagis.. Hon grät ju alltid då med, och då va det riktigt tufft att lämna henne, man ville inte men va så illa tvungen när man skulle till jobb:) men nu har hon fått 1 1/2 månad på Humlan och det är så himla bra:) Tuwis trivs som fisken i det blå, dom gör massor saker:) kan man lämna henne lugnt och känna sig trygg som förälder,,, känslan är obeskrivlig <3 vårt hjärta är värd det bästa :)

Idag tog ja en ny bebis mag bild, Shit vad den växer.. Är nu i v16,

Hoppas ni alla får en bra fredag även detta skit väder:)


Torsdag

Idag är det torsdag och jag har vart på smärt utbildningen, mycket intressat kurs kan ja lova.. Mycket kännslomässigt..
Lämnade en glad tuwis till dagis imorse, och dom hade idag vart i skogen och latjat och det va även dropp in fika på dagis idag. men tuwis hade redan fikat innan ja kom så vi stanna en liten stund sedan åkte vi hem och väl hemma så hinner man knappt innanför dörren förens tuwis vill gå ut och latja och självklart får hon det utan tvecka.. På med regnkläder och sedan sprang hon ut.. Även att det inte finns andra barn ute så latjar hon själv och har det skoj.. Underbart och se henne leka.. Älskade barn <3
Ikväll är det Revange på Tv jag bara älskar detta program, går inte att få kontakt med mig under denna timme säger Mogge.. bäsa tv-prigrammet ,,,
Nehe, ska ut och hjälpa mogge i köket,
Hoppas ni alla haft en bra torsdag
våran lilla snutta ute i duggregnet

Bebis

Veckorna rusar förbi, idag går vi in i v. 16 bara 4 veckor kvar sedan halv tid.. vart har dessa veckor tagit vägen?
Magen växer kan ja lova, har nu senaste dagarna verkligen börja känna rörelse där inne... mysigt och underbart..
Idag va vi ju inte på Lindex en sväng och såg massa söta bebis kläder, ännu vet vi inte vad det blir för nått..
Som ja skrivit tidigare så tror jag en kille och mogge tror en tjej så vi får väl se, det va tvärt om med tuwis och ja hade rätt så vi får se.. Håller tummarna att den lille vill visa oss den 18/5.. :)
Nu börjar snart DHW, så ha en toppen kväll..
Lite bebis kläder som vi gillar:  (Från Lindex)

 

 

 

 

 

 


MVG

Nu är vi hemma , hos BVC gick det jätte bra.. Sessan hör jätte bra, ser toppen följer sin vikt samt långt kurva perfekt...
En helt perfekt prinsessa:)

Efter det blev det polisen för att fixa pass, det gick jätte bra:) så om en vecka är dom klara:)

Kikade även in på Lindex en kortis efter apotekbesök hitta en liten söt overall till bebis så kunde inte motstå :) hihi har ju ingen tjock overall efter Tuwa då hon föddes i mars och det va inte så kallt då..

Och självklart fick även sessan en tunika, hon fick välja vilken hon ville ha och valde denna söta tunika..:Dva ju 2 för 1 på rean idag på Lindex..:D


Nehe nu ska vi steka på lite korv med bröd:)

 

 


Sålt på 1h

Igår efter vårt lilla besök på stan så blev det soffan en stund... Mitt bäcken va helt slut:( jobbigt!
Men senare på em så blev vi bjudna hem till fam. Lundin i Tallboda, på vår gamla gård.. Mycket trevligt och fick jordgubbs paj, det va mumma!
Trodde att ja skulle sakna den "gamla" gården men inte, kände när ja klev in på gården att skönt att komma från den dock saknar jag lägenheten imellan åt, den trivdes vi alla 3 i jätte bra.. Och man har ju minnen... Men kommer vi skaffa här med..
Redan efter 2 månader här i malmslätt så märks det tydligt att Tuwis storm trivs.. Hon vill ut och leka hela dagarna och självklart får hon det, hon är ute själv på gårn nått hon aldrig skulle vilja göra förr.. Hon har fått så mycket kompisar.. Både jag och Mogge blir så lyckliga och helt varma i hjärtat av att se henne ute och leka med alla andra kids... Vi trivs även jätte bra i huset, har dock MASSOR kvar att göra ännu inga lister är uppe:/ men men det kommer...

Igår la vi ut det gamla kyl och frys på blocket , det ringde hela tiden.. Man la på luren så ringde nästa.. 1 h tog det innan dom va sålda och borta här ifrån, snabbt, smidigt och bra:) älskar't :)

Idag ska vi till BVC med Tuwis 4 års kontroll, mätning, vägning , kontroll sv språk mm efter det ska vi möta Mogge hos polisen och fixa passen, ute i sista sekund men men... 3 veckor kvar tills vi åker till värmen.... Längre! Bävar lite för resan dit och hem r/t till foglolssningen :( men men det går! Får ställa mig upp imellan åt, har ju bältet oxå och sedan så är set ju inte jätte långt så det hoppas ja går bra:)

Nehe frulle dax

Hoppas ni får en bra dag


Våran duktiga tjej

Hemma igen efter tandläkaren, vi skulle vara där för att ta bilder på Tuwis tänder, hon har 1 tand för lite i underkäken, som vi visste om men nu ville dom ta bilder och se hur det ser ut under om hon har arvslag att få alla tänder eller ej när dom "riktiga " tänderna och set hade hon:) så inget att oroa sig för!

Efter tändläkaren så gick vi till BR leksaker köpte lite presenter till kalas Tuwis ska på om 2 veckor, sedan Hallsbergs guld kom ut med ett fint silver kakfat, tårtspade samt ett silver armband till sessan, sedan blev det en mys fika på gyllen cafet... Innan hemgång va ja bara tvungen att kika ner på Lindex och titta på bebis kläder:) hihi

Nu e vi hemma ska tvätta lite sedan soffan ...

Ikväll blir det flygande Jakob till middag mumsigt :)


Tandläkaren

Nu straxt ska jag och sessan gasa iväg till stan, Tuwis ska till tandläkaren... Tycker inte att det va länge sedan hon va i höstas men men bara att komma dit... Hr inte fått någon riktig kallelse men fick igår en påminnelse på telefon att hon hade tid idag.:/ skumt ...
Men Tuwis ser fram emot det så det är ju bra.. Efter det besöket blir det nog en snabbis på hallbergs guld fick ju present kort där i bröllops gåva dax att använda det kanske innan det går ut...:)

Annars händer det inte så mycket hos oss idag, det regnar ju så vi får se... Hoppas min BM ringer idag:)

Igår kväll va Petra, Charlie o Björn här Tuwis och Calle busa som aldrig förr:) mysigt...


Barnvagn

Helgen har verkligen vart lugn.. jag har vilat för mitt bäcken... Gått med mitt gravid bälte på mig konstant...
Idag va vi i norrköping en sväng, skulle kolla på lite nivå lister till huset men tyvärr så hittade vi ingen som vi gillade eller passar... :( Så mogge får kolla på beier (stavas) imorrn.. skulle ju va skönt och få på lister snart.. :)
Åkte även förbi babyproffsen när vi ändå va i norrköping, åker ju hellre dit än hit in till stan.. Mycket trevligare butik, mycket bättre och trevligare personal så allt är bättre..
Vi vet vad vi vill ha till bebis, en emmaljuga som vi hade till  Tuwis... den köpte vi begagnad.. men nu funderar vi på att köpa en ny... Och vi gillade på denna... Emmaljunga ozone city...
Men denna liggdel, fast vitt chassi och sedan kanske denna sittdel:
Fina va???
Har ca 2 månader att bestämma oss för sedan måste vi beställa den tar mellan 2-3 månader att få den hem, samt att kanske denna jeans black som färgen heter på liggdelen som vi gillade skarpt båda två kanske försvinner... Så har lite att fundera på...
Nehe, ska göra lite stuvade makaroner och falukorv nu.. Ha en bra söndags kväll..

Godmorgon lördag

Idag är det lördag, inga planer på schema... Så får se vad som sker...

Ville visa min magarna med Tuwis i magen och nu denna lilla bebis...
Skillnad!?

Den översta är Tuwis
Den undre är bebis nr 2
Båda är i v.15 :)

 


Fredag

Efter min 1,5 h vid kyrkan så åkte jag och hämta Tuwis och Mogge, sedan åkte vi och inhandla lite tacos som vi precis har ätit... mysigt och väldigt gott..
Just nu gör vi inte så mycket här hemma, Tuwis sitter på övervåningen och leker med barbie och kollar på Den Lilla sjöjungfru medans jag sitter med datorn i knät och lyssnar på min man som sitter brevid och spelar gitarr och sjunger så fint..
Han är duktig han, och jag älskar män som spelar gitarr och sjunger nått jag är väldigt svag för så här faller jag pladask.. ;)
Annars ikväll blir det lite chips och dipp och Let´s Dance, första fredagen vi ser det så spännande man läser ju så mycket så får se med egna ögon..
Har fått lite frågor på varför ja var vid kurkan:- Ja kände att jag behövde komma hemmifrån och fundera och vet inte hur det blev men jag hamna där av någon anleding, mycket skön plats att fundera och tänka på.. lugn, trygg kärlek och underbara minnen.. SKönt och var själv en stund och bara få vara på en plats där man trivs och har minnen.. Ser fram emot vår första bröllops dag då ska vi ut dit och släppa upp svävande hjärtan som vi gjorde på bröllopet.. En tradition vi kommer göra.. som vi båda gillar...
Nehe, lyssna lite på manen min som spelar så fint.. <3
Ha en mys fredag...
Från bröllops resdan sep - 11

Älskar dig med än ord kan säga

Sitter i bilen, regnet öser ner..
Bilen är parkerad utanför vår kyrka, va tvungen att åka hit..
28 maj 2011 va dagen vi hade väntat på länge.. Den näst bästa dagen i mitt liv.. Dagen jag fick bli din fru , jag älskar dig Mogge mer än vad ord kan säga, du är min bästa vän, min själsfrände...
Du har ALLTID funnits vid min sida när det vart tungt, dragit upp mig från botten, älskar mig för den jag är, gett mej den vackraste och underbaraste dotter man någon sin kan få, VÅRAN Tuwis, och nu ska denna underbara prinsessa få bli stora syster... Något hon längtat efter och ser mycket fram emot...

Ni är det bästa som hänt mig, vad skulle ja göra utan er..

Sitter som sagt i bilen utanför vår bröllops kyrka men gråt fyllda ögon sv lycka och tänker tillbaka på vår underbara perfekta bröllops dag som snart är 1 år sedan:) önskar vi kunde få en repris av denna dag för den va då vacker , då fylld av kärlek ett minne för livet...

Du är mitt allt nu och för alltid mon älskade man ;)

 


Hemma

Igår jobbade jag singel kvälls pass, skönt och komma hem och krypa upp i mogges famn och bara mysa:) ja somna såklart inget ovanligt... Men mysigt och somna i hans famn älskar't:)

Idagr jag och Tuwis lediga, vi har plockat lite hemma, tvättat mm ska snart spela lite spel tror ja sessn ville:) mysigt och ha en heldag tillsammans med henne <3

Igår gick ja in i v.15 i graviditeten... Tiden bara springer iväg, går väldigt fort med andra verkar det som, inte oss emot vi längtar så enormt tills den lille vill komma ut:) magen är stor, men är för mina tarmar oxå säger läkarna, hormoner i början kan gör dom lite svullna :) men men bara den lille mår bra:) 18 maj ska vi på UL nr2 hoppas då som kan se vilket kön det är, något vi nåda vill veta:) om dom inte ser så har vi 3D UL den 7 juni så då får vi veta:) mycket kontroller, UL mm efter som ja har crohns.. Men känns så skönt och en lättnad att dom har sten koll på oss och inte bara släpper oss:)

Nehe spela spel och puzzla nu:)

Hoppas ni alla har det bra:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_197917927.jpg" class="image">


Påskafton

Igår va det lång fredag och alla va lediga förrutom jag som jobbade.. inom vården finns inget som heter kläm dag bara att jobba!
Men jobba dag så på kvällen va vi hos Mogges mamma och fira henne som fyllde år..
Idag har det påskafton den spenderade vi ute i Ekängen tillsammans med mina syskon, trevligt när alla är samlade..:D God påsk mat, hemmgjorde köttbullar finns det nått godare? Och ägg.. shit mummsigt..
Efter det blev det efterrätt, glass med hemmagjord chocklad sås, shit va gott det va...
Nu är vi allafall hemma, vi har idag efter 2 månader i huset fått upp den första tavlan, jippi.. och det är vår bröllops tavla, den pryder väggen över soffan klockrent, blev redan lite hem trevligare! Ett soffbord och matta är det som väntas på att inhandla.. men svårt att hitta nått man verkligen vill ha... och sedan även en lösning med tv:n samt tv bänken.. Men svårt att möblera ännu efter som vi ej fått matsals bordet ännu.. kommeri maj någon gång..
Imorrn ska vi allafall åka och inhandla en garderob till hallen så kanske vi äntligen kan få lite ordning där samt i klädkammaren där alla vinterkläder ligger i säckar fortfarande.. får panik på oordningen snart.. inget kul att bo i det, när man inte kommer åt över allt ordentligt och inte har ordning på saker och ting.. Men snart så..
5 veckor kvar tills vi flyger mot varmare breddgrader klicka hem lite från H&M till tuwis och oss ikväll inför resan bla.
lite av det iaf... blev även mamma leggings till mig, linnen till mogge, en badrums matta
Bebis:
Magen växer så det knakar kan ja lova, vet inte om det är så att jag vill känna nått eller om det är det jag gör. Kan det va så tidigt med andra barnet runt v.15?
Det fladdrar till lite då och då.. känner ja rätt?
Graviditeten med Tuwis så smörjade ja inte in mig speciellt på magen eller liknande för att förebygga bristningar kanske skulle ha gjort det för det har ja nog nu över allt :( Inget roligt men men fick det finaste som finns av dom, men nu har ja bröjat smörja in mig hela tiden för att förebygga ännu mer bristningar, hoppas det funkar!?
Önskar att det kan va 18 Maj och vi får gå på andra UL och ta reda på vad det blir, hoppas dom ser, vi är så nyfikna.. vad tror ni?

Nehe nu ska ja dricka lite påskmust och mysa ner mig i våran underbara nya soffa som vi ÄLSKAR..
Hoppas ni alla haft en bra afton..
Pöss på er

2 inlägg samma vecka.. :O

Onsdag redan vart tar veckora vägen..
Igår var jag och tuwis lediga, vi åkte och gjorde lite ärenden.. Hälsade på Tuwis gamla dagis.. Det va jätte skoj.. Vi åkte och inhandla lite blommor till huset så nu är det lite finare med frächa blommor i fönstrena.. :)
På em efter Mogge kom hem så drog ja in till stan och fickade med mina bästa Annie & Linda.. Välbehövlig fika.. Tack tjejer för att ni är mina bästa!
Idag jobbar ja kväll ska nu innan åka och kika på lite saker svärmor blir ju 55 på fredag, lite presenter kanske!
Bebis:
Senaste dagarna har magen växt som satan, der ut som ja är i v. 20 eller liknadne med 6 veckor kvar tills dess..
Men fråga min läkare i veckan varför min magen är så stor kan bero på att mina tarmar är lite svullna av alla hormoner och liknande. och det är mitt andra barn magen blir lite större och syns snabbare.. Men så här snabbt? hahah jaja det kommer blir kulan och fia igen.. hihih mys!
7 veckor kvar tills 2:a UL, vi längtar kan ja lova, se det lilla pyret igen och kanske se könet.. :) Hoppas!
Mogge tror tjej och ja är 100% på att det är en liten kille..
Vi älskar bebis redan massor och längtar efter att se h*n

Nehe, dax att sminka sig och gasa iväg..
Ps: köpte nya converse skor, ja älskar dom:D

Snygga va?

 

 


Länge sedan

ja nu va det verkligen skit länge sedan ja skrev här, jag verkligen inte haft varken tid, ork lust eller sug efter det heller.. Men har fått lite förfrågningar om ja lagt ner bloggen och det har ja vel inte, eller lite på vila iaf...
Vi har haft en hel del att stå i kan ja lova...
Vi har ju som sagt flyttat, och bor nu mer i Malmslätt, vi trivs som fisken i det blå.. sakar Tallboda förstås oxå.. Vi renoverade ju en del innan vi flyttade in men har tyvärr ännu inte fått iordning här hemma, inga lister :( Den nya soffan kom i tisdags så v-rummet börjar väl sakna förvandlas till ett trivsamt v-rum, men saknas fortfarande soffbord, matta och sedan vet vi inte riktigt hur vi ska göra med tv.n och tv- bänken samt hemmabiot men vi funderar konstant på en lösning.. :)
Tuwis har börjar nytt dagis, inskolning gick klockrent och hon trivs jätte bra, superbra dagis.. Är så nöjda...
Nu vill hon gå till dagis och det känns helt underbart.. Och hon är trött när hon kommer hem det va väldigt sällsynt tidigare kan ja lova..
Hon har fått många nya kompisar så hon har kommit in bra i gruppen.. :)
Det har hänt en annan sak som är jätte rolig: Tuwis ska bli stora syster den 9/10 -12 ... Så det har hänt mycket här sedan sist.. Vi är alla tre väldigt lyckliga och glada.. Mogge tror det blir en tjej och ja tror det blir en kille så vi får väl se..
Tack vare att jag har en sjukdom så kommer ja få gå på tätare kontroller, samt fler UL så kommer göra UL i v. 12, 21, 24,28,32 så det känns bra.Så vet vi att bebis mår bra samt att mina värden är under kontroll hela tiden..
Vi längtar så mycket tills den lille kommer ut till oss... <3
Snart är det Maj med då så ska Tuwis få flyga för första gången, vi drar till Turkiet och Side, kommer bli en mysig familje semester.. Det är vi alla 3 värda efter denna höst och denna flytt.. 6 veckor kvar bara att räkna ner... :D
Nehe lite uppdatering från oss iaf, ska försöka att inte det ska ta så lång tid igen.. ;)
Va räddda om er
Vårt andra kärleksbarn <3

RSS 2.0