Armband

Va inne på Carolina Gynnings blogg i morse och, en rolig blogg att läsa och skoj och följa andra gravida.. Hon är ju rikrigt vaker, speciellt nu när hon är gravid tycker ja! :D
Och så fick ja se att hon släppt en ny kollektion av sina smycken ett armband som ja verkligen fastade för...
det silvriga skulle ja gärna vilja önska mig.. ;) * Mogge* ;) Flirt flirt.. :D hihi
Skulle passa jätte bra, som första bröllops present eller sen morgon gåva.. ;) hihihihi
Men iaf jätte fint armband som passar bra till allt..:D Titta och njut..
På tal om annat så är det fredag idag, och ja ska snart till sjugymnasten igen för lite vattengympa, ska bli skönt men säkert jobbigt samtidigt.. Idag känns det rätt bra i bäckenet men trött i det samtidigt.. men hoppas att detta tränings alternativ funkar för mig, ska även testa akupunktur men sjukgymnasten ville att ja ska prata med min läkare först så det inte finns några riskar.. så vi får se vad han säger på onsdag när ja ska dit..
Igår tror ja att ja kände lite rörelser i magen, men det är svårt att känna tycker ja, det va mycket tydligare med tuwa som ja kommer ihåg..Men ja hoppas att jag verkigen snart känner sparkar ordentligt längtar tills dess..
Ikväll blir det att grilla, mogge va sugen så fläskfileé är uppe från frysen, inhandla lite sparris oxå, mumma med bacon lindade sparis på grillen.. och tuwis älskar det oxå..:D Sean blir det Let´s dans och sedan säng för imorrn ska vi upp tidigt tuwis ska på kalas kl : 10-12, jäsp...
Nehe dax att göra iordning sig.. ha en toppen fredag
Ps: 12 dagar kvar tills vi lyfter mot varmare breddgrader

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0