Domen

Va igår runt på olika ställen, va på jobbet först och lämnade mitt sjukintyg till chefen, och det va så skönt och få träffa alla, va i sjukhusets lokaler, saknar jobbet nått enormt..
Trodde inte ja skulle saknar jobbet så enormt mycket som ja gör, men så är det väl när man trivs så himla bra och älskar sitt jobb..
Efter det lilla besöket så va vi och hämtade våra pass, herre min gud så jag ser ut... Inte nått ja kommer visa upp i onödan kan ja lova. Tuwis vart hur fin som helst på sitt, och hon är stolt över det me.. våran lilla solstråle.. Mogge blev såklart lika snygg som alltid.. min själsfrände.. <3
Sedan begav ja mig mot sjukgymnasten, första mötet va igår, och hon va verkligen hur bra som helst.. ett riktigt proffs på bäcken, hon undersökte mig och ja fick göra vissa övningar och inte ens 1/3 kunde j utföra.. :( När hon tröck på bäcken benet så skrek ja av smärta inget roligt.. usch va ont det gjorde, spricka i bäckenet? + foglossning av graviditeten.. :( Så på fredags ska ja ner i bassängen där och träna lite, sjukgymnasten stannar kvar efter hon slutat för att hjälpa mig, så himla underbar!
Så vi får se hur det går och sedan ska ja till läkaren på onsdag nästa vecka, håller alla tummar och tår att ja får nått positivt besked, att det inte är så illa som ja tror... :( Hatar att vara hemma, vill jobba ju,, Det va inte så här ja hade planerat min graviditet, vill ju jobba ända fram till dagen ja går hem.. skilland att vara hemma sedan när bebis är född än nu.. saknar Tuwis hela dagarna då hon är på dagis, min lilla snutta!
Imorrn ska ja iaf gå på utbildning det känns väldigt bra att ja fick fortsätta alla utbildningar ja går, stomiakademin samt smärt utbildning, får man iaf lite sjukhus arbete... och träffa mina underbara arbets kamrater...
Nehe, ska kolla på tv lite innan dax att plocka lite...
Hoppas ni får en bra onsdag..
pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0