Fredag

Efter min 1,5 h vid kyrkan så åkte jag och hämta Tuwis och Mogge, sedan åkte vi och inhandla lite tacos som vi precis har ätit... mysigt och väldigt gott..
Just nu gör vi inte så mycket här hemma, Tuwis sitter på övervåningen och leker med barbie och kollar på Den Lilla sjöjungfru medans jag sitter med datorn i knät och lyssnar på min man som sitter brevid och spelar gitarr och sjunger så fint..
Han är duktig han, och jag älskar män som spelar gitarr och sjunger nått jag är väldigt svag för så här faller jag pladask.. ;)
Annars ikväll blir det lite chips och dipp och Let´s Dance, första fredagen vi ser det så spännande man läser ju så mycket så får se med egna ögon..
Har fått lite frågor på varför ja var vid kurkan:- Ja kände att jag behövde komma hemmifrån och fundera och vet inte hur det blev men jag hamna där av någon anleding, mycket skön plats att fundera och tänka på.. lugn, trygg kärlek och underbara minnen.. SKönt och var själv en stund och bara få vara på en plats där man trivs och har minnen.. Ser fram emot vår första bröllops dag då ska vi ut dit och släppa upp svävande hjärtan som vi gjorde på bröllopet.. En tradition vi kommer göra.. som vi båda gillar...
Nehe, lyssna lite på manen min som spelar så fint.. <3
Ha en mys fredag...
Från bröllops resdan sep - 11

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0