Länge sedan

ja nu va det verkligen skit länge sedan ja skrev här, jag verkligen inte haft varken tid, ork lust eller sug efter det heller.. Men har fått lite förfrågningar om ja lagt ner bloggen och det har ja vel inte, eller lite på vila iaf...
Vi har haft en hel del att stå i kan ja lova...
Vi har ju som sagt flyttat, och bor nu mer i Malmslätt, vi trivs som fisken i det blå.. sakar Tallboda förstås oxå.. Vi renoverade ju en del innan vi flyttade in men har tyvärr ännu inte fått iordning här hemma, inga lister :( Den nya soffan kom i tisdags så v-rummet börjar väl sakna förvandlas till ett trivsamt v-rum, men saknas fortfarande soffbord, matta och sedan vet vi inte riktigt hur vi ska göra med tv.n och tv- bänken samt hemmabiot men vi funderar konstant på en lösning.. :)
Tuwis har börjar nytt dagis, inskolning gick klockrent och hon trivs jätte bra, superbra dagis.. Är så nöjda...
Nu vill hon gå till dagis och det känns helt underbart.. Och hon är trött när hon kommer hem det va väldigt sällsynt tidigare kan ja lova..
Hon har fått många nya kompisar så hon har kommit in bra i gruppen.. :)
Det har hänt en annan sak som är jätte rolig: Tuwis ska bli stora syster den 9/10 -12 ... Så det har hänt mycket här sedan sist.. Vi är alla tre väldigt lyckliga och glada.. Mogge tror det blir en tjej och ja tror det blir en kille så vi får väl se..
Tack vare att jag har en sjukdom så kommer ja få gå på tätare kontroller, samt fler UL så kommer göra UL i v. 12, 21, 24,28,32 så det känns bra.Så vet vi att bebis mår bra samt att mina värden är under kontroll hela tiden..
Vi längtar så mycket tills den lille kommer ut till oss... <3
Snart är det Maj med då så ska Tuwis få flyga för första gången, vi drar till Turkiet och Side, kommer bli en mysig familje semester.. Det är vi alla 3 värda efter denna höst och denna flytt.. 6 veckor kvar bara att räkna ner... :D
Nehe lite uppdatering från oss iaf, ska försöka att inte det ska ta så lång tid igen.. ;)
Va räddda om er
Vårt andra kärleksbarn <3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Stort grattis Fia!! Kram

2012-04-02 @ 16:45:53
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Annie

Äntligen uppdatering;-). Mysig bild på bebis!!! kram

2012-04-03 @ 13:40:13
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Grattis :)

2012-04-05 @ 17:54:57
URL: http://www.rebeckaevald.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0