Påskafton

Igår va det lång fredag och alla va lediga förrutom jag som jobbade.. inom vården finns inget som heter kläm dag bara att jobba!
Men jobba dag så på kvällen va vi hos Mogges mamma och fira henne som fyllde år..
Idag har det påskafton den spenderade vi ute i Ekängen tillsammans med mina syskon, trevligt när alla är samlade..:D God påsk mat, hemmgjorde köttbullar finns det nått godare? Och ägg.. shit mummsigt..
Efter det blev det efterrätt, glass med hemmagjord chocklad sås, shit va gott det va...
Nu är vi allafall hemma, vi har idag efter 2 månader i huset fått upp den första tavlan, jippi.. och det är vår bröllops tavla, den pryder väggen över soffan klockrent, blev redan lite hem trevligare! Ett soffbord och matta är det som väntas på att inhandla.. men svårt att hitta nått man verkligen vill ha... och sedan även en lösning med tv:n samt tv bänken.. Men svårt att möblera ännu efter som vi ej fått matsals bordet ännu.. kommeri maj någon gång..
Imorrn ska vi allafall åka och inhandla en garderob till hallen så kanske vi äntligen kan få lite ordning där samt i klädkammaren där alla vinterkläder ligger i säckar fortfarande.. får panik på oordningen snart.. inget kul att bo i det, när man inte kommer åt över allt ordentligt och inte har ordning på saker och ting.. Men snart så..
5 veckor kvar tills vi flyger mot varmare breddgrader klicka hem lite från H&M till tuwis och oss ikväll inför resan bla.
lite av det iaf... blev även mamma leggings till mig, linnen till mogge, en badrums matta
Bebis:
Magen växer så det knakar kan ja lova, vet inte om det är så att jag vill känna nått eller om det är det jag gör. Kan det va så tidigt med andra barnet runt v.15?
Det fladdrar till lite då och då.. känner ja rätt?
Graviditeten med Tuwis så smörjade ja inte in mig speciellt på magen eller liknande för att förebygga bristningar kanske skulle ha gjort det för det har ja nog nu över allt :( Inget roligt men men fick det finaste som finns av dom, men nu har ja bröjat smörja in mig hela tiden för att förebygga ännu mer bristningar, hoppas det funkar!?
Önskar att det kan va 18 Maj och vi får gå på andra UL och ta reda på vad det blir, hoppas dom ser, vi är så nyfikna.. vad tror ni?

Nehe nu ska ja dricka lite påskmust och mysa ner mig i våran underbara nya soffa som vi ÄLSKAR..
Hoppas ni alla haft en bra afton..
Pöss på er

Kommentarer
Postat av: annie

En liten tjej tror jag:).kram och tack snälla för titten och för elliots paket!!kram

2012-04-08 @ 07:49:39
Postat av: Jessica

Visst kan det vara så att du redan känner bebisen.,när man är gravid för andra gången så kan det kännas tidigare!

2012-04-08 @ 09:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0