Sålt på 1h

Igår efter vårt lilla besök på stan så blev det soffan en stund... Mitt bäcken va helt slut:( jobbigt!
Men senare på em så blev vi bjudna hem till fam. Lundin i Tallboda, på vår gamla gård.. Mycket trevligt och fick jordgubbs paj, det va mumma!
Trodde att ja skulle sakna den "gamla" gården men inte, kände när ja klev in på gården att skönt att komma från den dock saknar jag lägenheten imellan åt, den trivdes vi alla 3 i jätte bra.. Och man har ju minnen... Men kommer vi skaffa här med..
Redan efter 2 månader här i malmslätt så märks det tydligt att Tuwis storm trivs.. Hon vill ut och leka hela dagarna och självklart får hon det, hon är ute själv på gårn nått hon aldrig skulle vilja göra förr.. Hon har fått så mycket kompisar.. Både jag och Mogge blir så lyckliga och helt varma i hjärtat av att se henne ute och leka med alla andra kids... Vi trivs även jätte bra i huset, har dock MASSOR kvar att göra ännu inga lister är uppe:/ men men det kommer...

Igår la vi ut det gamla kyl och frys på blocket , det ringde hela tiden.. Man la på luren så ringde nästa.. 1 h tog det innan dom va sålda och borta här ifrån, snabbt, smidigt och bra:) älskar't :)

Idag ska vi till BVC med Tuwis 4 års kontroll, mätning, vägning , kontroll sv språk mm efter det ska vi möta Mogge hos polisen och fixa passen, ute i sista sekund men men... 3 veckor kvar tills vi åker till värmen.... Längre! Bävar lite för resan dit och hem r/t till foglolssningen :( men men det går! Får ställa mig upp imellan åt, har ju bältet oxå och sedan så är set ju inte jätte långt så det hoppas ja går bra:)

Nehe frulle dax

Hoppas ni får en bra dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0