Våran duktiga tjej

Hemma igen efter tandläkaren, vi skulle vara där för att ta bilder på Tuwis tänder, hon har 1 tand för lite i underkäken, som vi visste om men nu ville dom ta bilder och se hur det ser ut under om hon har arvslag att få alla tänder eller ej när dom "riktiga " tänderna och set hade hon:) så inget att oroa sig för!

Efter tändläkaren så gick vi till BR leksaker köpte lite presenter till kalas Tuwis ska på om 2 veckor, sedan Hallsbergs guld kom ut med ett fint silver kakfat, tårtspade samt ett silver armband till sessan, sedan blev det en mys fika på gyllen cafet... Innan hemgång va ja bara tvungen att kika ner på Lindex och titta på bebis kläder:) hihi

Nu e vi hemma ska tvätta lite sedan soffan ...

Ikväll blir det flygande Jakob till middag mumsigt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0