V.31

Börjar med lill skrutta: gick in i v.31 i onsdags veckorna går och magen växer kan ja lova och det gör hon med;) hon sparkar och latjar i magen 24/7 inte ofta det är stilla i magen så en aktiv liten snutta vi ska få ;) hon är ju redan rätt vänd och det känns för mycket av sparkarna är uppåt mot revbenen någon dom tuwis aldrig gjorde :) mogge låg och myste med magen igår och gick rigäla kickar av sessan... Storasyster myser och pussar magen godmorgon och nattis, pratar med henne och längtar efter henne något vi alla gör väldigt mycket.. Nyfikna på vad det är för en perfekt tjej som bor där inne;) Har än så länge gått upp 8kg denna gång med tuwis hade jag gått upp 9kg i v.32 och sedan small det till 25kg på förlossningen så får se om en sådan smäll kommer denna gång me.. Onsdag är det barnmorske besök igen och på fredag 10/8 är det sista UL som är bokat iaf hoppas på att allt är bra så det inte blir fler nu räcker med bm besök samt läkarbesök tätt :) Mogge har fortfarande semester sista veckan som kommer nu:( har vart riktigt mysigt att ha honom hemma och välbehövligt för honom.. Sista veckan nu är rätt full proppad kan ja lova:) på måndag blir det en tripp till götet och Liseberg , Lotta på Liseberg blir det då:) live med Eric saade och Molly sanden nått som tuwis verkligen ser fram emot:) samt massa andra aktiviteter i veckan som sedan slutar med diggiloo i Vadstena på fredagen :) en toppen vecka bra slut på semestern:) Tappade ju min mobil i klinkets golvet innan vi åkte till Dalarna och lämnade igår in den för lagning så nu har jag min gamla iphone så länge och därför åter igen blir det inga bilder i mina inlägg r/t att blogg.se app inte går att ladda hem till denna gamla version och jag vet inte riktigt hur man uppdaterar den:/ men men 10 dagar klarar ni utan bilder va?!;) Idag fredag som sagt och här hemma går OS dunet runt kul:) och just nu så sitter vi och ser handbollen (damerna) Sverige-Spanien och hoppas verkligen på vinst i denna match det har börjar bra och hoppas dom håller i! Kom igen Sverige! Efter det blir det film mys;) Hoppas ni alla har en toppen fredag;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0