Snökaos

Vilket väder det har vart idag.. Tror vi har skottat framsidan 20 gånger eller nått! Känns som så iaf..
Jag hatar att ha en proppfull framsida med snö, vi skottar hela tiden så man kan hålla en gång och för att underlätta för dig själva lite så blir det inte lika mycket snö att skotta bort hela tiden och så ser det trevligare och finare ut:)

Tuwis har idag vart hos mamma/mormor och bakat pepparkakor:) gillade hon skarpt! Dom blev jätte goda:)

Idag hat jag även för första gången i mitt vuxna liv införskaffat mig ett pannband så ja ska slippa frysa om öronen.. Ville ha en mössa igentligen men jag passa inte i någon. Jag ser inte klok ut i pannbandet men fasan så mycket bättre i det i en mössa kan ja lova er ! Mogge har skrattat åt mig när jag har testat:)

Ang. Lilla tyris så hoppas vi att hon är på bättringsvägen. Aptiten jag kommit tillbaka:) men hon är lika trött fortfarande hennes ork finns inte riktigt:( och hostan ska vi inte ens prata om den är riktig hemsk :( så mycket slem hon har, stakarn;/ men håller tummarna att hon nått toppen på detta nu så det vänder!

Nu ikväll har vi gjort färdigt Tuwis rum, hennes fjärils krokar är uppe och alls prinsess klänningar hänger prydligt på dom :) är rätt nöjd med rummet skulle vilja byta ut mattan oxå men en annan gång:) huvudsaken är att Tuwis är nöjd och det är hon säger hon. Det e det viktigaste:)
Ser fram emot att inreda Tyras rum snart:)

Nehe Mogge snarkar här bredvid och Tyra ligger och sover och knölar i sin säng hör bredvid så dax för mig att sova lite innan lillsessan blir hungrig igen:)

Sov så gott alla !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0