Solig lördag

Natten här vart bra även att Lill sessan är totalt genom förkyld...
Hon vaknar ändå var 4:e timme och ska ha mat och även då sugit och kört med NaCl för att underlätta andningen för henne:) man märker verkligen att det hjälper och hon märker det med hon protesterar inte så mycket utan tycker nog bara att det är obehagligt när hon får vätska i näsan! Hoppas verkligen att förkylningen försvinner snart!

Nu är vi på väg ut till Ekängen med en förväntansfull tjej som ska baka pepparkakor:) ska bli gott sedan;)
Imorse tittade hon på julkalendern och ja frågar henne vad hon tyckte om den fick till svar:
- den var jätte mysig att titta på:)
Hur go är hon inte min tjej:) ja ska se på den i kväll :)
Hon fick ju även öppna kalenderna i morse vilken lycka både paket kalender och choklad kalendern:)

Som sagt sitter i bilden medans Tuwis bakar så åker vi andra till Norrpan och hämtar våra kort som vi tog för några veckor sedan. Nyfödds bilder samt familje bilder:) och ska även inhandla ett par vyssan Lull tassar till spjälsängen även att hon somnar utan problem just nu så kan det komma och ibland när hon ska somna på dagarna så får ja gunga sängen en kort stund så kan va bra att ha :) hade önskat att vi hade det till tuwa för henne fick man verkligen söva ordentligt...

Ikväll blir det tacos och Tuwis ska se lilla melodifestivalen har hon bestämmt. Jag är sugen på en Johan Falk film får se om ha får me mannen på det ;)

Ha en toppen dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0