Tisdag

Idag var det BVC som stod på schemat, läkarundersökning 2 månaders kontroll.

Tyra: 2 mån

Vikt:4820g
Längd:59
Huvud:38,2

Hon går tyvärr inte upp så mycket i vikt utan dippar på den kurvan så nu är det vikt kontroller varje vecka.. Skruttis!
Redan för 3 veckor sedan då vi va sist hade hon börjat dippa lite på vikt kurvan.. Hoppas det vänder. Detta är ju inte det vi e vana vid Tuwis vikt kurva peka rakt uppåt. När hon va 2 mån vägde hon 6050g och va 59 cm lång så det e en viss skillnad..
Tyra använder fortfarande stl 50 i kläder vissa byter har vi gått upp i 56 men bara dom med bra resår i annars åker dom av :) men hon är oxå väldigt aktiv när hon är vaken... Rör sig hela tiden! Skrutt bebis <3

Efter det blev det att inhandla en julklapp till syrran innan vi gav oss hemmåt och slappa lite innan vi tog en promenad bort till dagis för att hämta stora syster !

Em/kvällen har vart lugn självklart har vi sett handbollen som tyvärr gick åt skogen :( Norge är bra, riktigt bra!

Imorrn onsdag börjar med promenad till dagis för att lämna snuttan sedan rask promenad hem för sedan kommer Annie och Alfons:) äntligen ! Kommer bli mysigt:)

Nehe ska sova nu, ps fick min nya kacka idag och är sååå nöjd..

Bild kommer här nere:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0