Disney On Ice - Princess & Heroes

Idag lördag äntligen om man frågar Tuwis,,, Hon började dagen med att fråga om det verkligen va idag vi skulle gå på Disney on Ice och det va det ju, andra frågan va: Kan ja sätta på mig Belle klänningen nu.. Och självklart kan du det svara ja.. Den  klänningen skulle nog hon kunna ha på sig dygnet runt om hon själv får välja.. Hon älskar ju Belle i skönheten och odjuret!
Men iaf på fm så har vi packat för fullt, eller vi packa iaf 4 st till kartonger och rensande lite mer.. Så ni har vi 12 kartonger packade iaf.. bättre än inget.. och alla kartonger står i vårt sovrum så vi sover i en katong men hellre det än ha dom i övriga lgh så man ser dom hela tiden..
Innan Disney on ice så åkte vi till Mörners och åt..:D Det va riktigt gott, det enda dåliga där va att det tog 40 min innan vi fick maten från det att vi beställde så vi blev lite stressade i slutet.. men men vi hann iaf..
Vi kom i god tid till Cloetta Center, så vi gick runt och kikade på alla prinsess saker och disney prylar som dom hade till försäljning, tuwis fick en Belle docka såklart, hon fick välja vad hon ville men valde den, men det förstod ja nästan.. Våran lilla Belle tjej.. :) Efter det så gick hon och tog ett kort med "askungen".. Trodde inte hon skulle våga först för hon är lite försiktig av sig men hon gick glatt fram och ställde sig.. Kortet blev toppen bra! :D
Efter det dax för popcorn och dricka och leta efter våra platser, när väl föreställningen börja så satt Tuwis klistrad, hon vinka till alla på isen,. skratta och verkligen älskade det.. Och man såg lyckan i hennes ögon..
Det va en jätte bra föreställning, ja och mogge skratta till några gånger med.. Är glad att vi gick på detta.. Tuwis är ju så duktig, satt stilla i 2 h hela tiden och bara klappa händerna, vinka och skratta..
Efter det roliga så gasade vi hemmåt i -16 grader, brrrr och hem och sätta på tv.n för att se Melodifestivalen.. och tycker verkligen att rätt bidrag gick vidare till Globen, och fel till andra chansen men men så är det.. får va glad för det lilla.. :D
Nu sover sessan, vi kollar på film, jag är trött som vanligt, känner ja mig själv så kommer ja somna i soffan innan klockan slår 23.. :D
Imorrn så är det jobb på kvällen, hoppas in och gör ett extra pass.. känns ok.. Bra money nått som behövs då vi ska renovera och beställde idag matsals bord från mio med 6 stolar.. :D hihi kommer bli såå bra..:D
Nehe, lite bilder från våran kväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0