Min fina familj

Just nu i allt flytt och renoverings kaos så känner man att vi saknar varann.. Nästa under hela bröjan av detta år så har vi packat och kucklat, och jag blev sjukskriven så man har inte riktigt haft detta lugn..
Så just nu ser vi frammåt och längtar tills allt är flyttat, och städat så kan vi bara sätta oss vi 3 i soffan och mysa.. Så underbart!
Idag har ja packat lite, men självklart så tog alla stora soppsäckar slut igår då ja packade tuwis garderob 2 ½ soppsäck med bara kläder har ungen och så åkte ja med en halv säck till Hjärta till Hjärta med.. Shit vad kläder ungen har.. Hahahah Hinner inte använda allt!
Men nu är det våra kläder kvar som ska behövas komma ner, så ska handka soppsäckar innan jobbet nu tänkte ja.. och vad ja mer ska göra att att hämta ut nya köks gardinerna till huset.. Ps: iof så är dom precis likadana som dom ja har idag men vi trivs så bra med som så det gör inget..:D hihih
Sedan har ja även köpt en mörkgrå hissgardin till lillebror till hans köksfönster, julgardin fortfarade passar inte tycker ja..:D Lite ordning måste det va! Snäll stora syster va.. !? ;)
Nehe dax att gasa mot kirurgen , men ska åka förbi Mogge me med matlådan som han glömde imorse innan ..:)
Hoppas ni alla får en bra onsdag
Våran fina prinsessa..

Kommentarer
Postat av: annie

Älskar den bilden på Tuwis! Så stolt och förväntansfull prinsessa:)

2012-02-22 @ 16:13:58
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Emilie

Vilken söt prinsessa :)



Filten har vi faktiskt inte tagit bort än, ska göra det i veckan. Min sambo har säkert något bra knep som jag kan dela med mig av sen! Kul att göra om lite :)

2012-02-23 @ 15:14:32
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: moffa o mommo

Hejsan! Nae, va trakigt att varan sessa inte mar sa bra, o aven ni:(Hon e for sot varan lilla prinsessa av Tallboda,Ekangen,Malmslatt;)Ja, nu e det bara en vecka kvar. Det gar sa fort. Vi har haft det kanonbra men visst langtar vi hem till vara nara o kara<3.Va fint det blir i huset, ska bli kul att fa se det pa riktigt snart.Vi langtar efter att fa krama lilla Tuttis, hoppas ni kryar pa er o lycka till med flytten. Bamsekramar till er alla fran moffa o mommo i det vackra Thailand<3

2012-02-25 @ 13:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0