Ses i Mars!

Nu är dom på flyget, pratade med Pappa i fm innan dom klev ombord och det va jobbigt när vi sa hejdå i telefonen, tror att det hördes att tårarna kom.. :(Tycker det är jobbigt.. Usch.. vart en jobbig dag, är orolig konstant för att någon ska hända.. även att ja vet att det är säkrare att flyga än att åka bil.. men endå.. vad skulle ja göra utan pappa!? Det skulle inte funka!! Usch vill inte tänka så..
Men skönt för dom att va i solen och värmen, och äta god mat det är dom sååååå världa.. älskar er! <3
Ikväll kommer det bjudas på potatis gratäng, inbakad fläskfileé, bea sås och cola.. mumma.. Älskar denna mat och vi ska inte tala om hur mycket mogge älskar den.. ;) Även dottra älskar den för det är ju kött och det är ju det bästa hon vet.. :) Efter det myser vi upp oss i soffan till The Voice med lite snask.. Härligt.. med fredags mys med dom som jag älskar såååå mycket!!
12 dagar kvar tills Björkliden är våra, kanske ska börja packa lite mer än vi gjort, börjar blir stressad samtidigt som jag inte vill eller har lust att packa för att det är så tråkigt att som ja skriver om och om igen bo i en kartong.. Man har svårt att hålla snyggt och prydligt.. Men men snart så är vi i vårt nya hus.. Längtar, lika mycket tills den 3/3 ;)
Nu har ja en liten tjeja som tjatar lite på mig här att ja ska klistra med henne..
Så ha en mysig fredag
Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0