Matsalsbord

Vi vill ju ha en vitt matsalsbord i nya huset och det har vi inte haft krav på att det ska vara högblankt men vi har hittat ett som både ja o mogge gillade.. Och det va högblankt... Så bra!!
Har dock inte en beställt det för ja vill gärna suga lite på karamellen och fundera och sätta in det i rummet i mina tankar och tänka ut helheten och alla detaljer som ska vara i rummet för att få denna harmoniska och trevliga känslan, så inte allt skär sig eller inte går i hop och ser hur dumt ut dom helst.. Ja jag vet ja är lite knäpp men så är ja och ja vet att får ja bara gå igenom sakerna i tankarna och jobba där med rummet så blir det bra till slut..
Men detta bord är det iaf samt stolarna, från MIO..
Vad tyxs?
Om vi nu bestämmer oss för detta trevliga bord så måste vi samt hitta ett högblankt soffbord med i ungefär samma stil, så man inte har 30 tusen olika material, ytor, stilar i samma rum för då kan det se ut som cirkus tycker ja iaf.. Men vi alla är olika! :D  Men tror inte att det kommer va så stort problem.. :D
På tal om annat så är nu Tuwis anmält till 2 olika dagis i Malmslätt, det är bland dom största där ute och vi fick bra känsla när vi hälsade på det ena och ska hälsa på den andra nästa vecka, spännande.. Men kommer troligtvis inte få plats förrens till hösten så det blir att köra ut hit.. Som som tur e så vet vi att vi har världens bästa familjer och släkt som kommer hjälpa oss.. :D Älskar er!
Nehe, dax att plocka lite innan ja ska lämna sessan på dagis och ja ska åka och jobba..
Hoppas ni alla har en bra dag.. pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0