Tycker ni?

Även att vi hade bestämt oss för tapeter till huset så kan ja inte sluta leta och titta, jag älskar det och kan ju ha missat nått..
Denna tapet såg ja för länge sedan en nu i veckan har ja funderat på den mer och mer och börjar gilla den skarpt.
Gillar färgerna.. och stilen.. det är likxom Vi... Kommer ju ha en fondvägg där vi har sänggaveln emot och sedan kommer resten av domandra väggarna vara vita, vit hissgardin samt vit, lampa och krukor.. och ek golv (än så länge)
Vad tycker ni?
hemnes,Bohème,borås tapeter,ikea
Idag har vi vart ute vid huset och gått om kring och kollat området och för varje gång vi är där så trivs vi mer och mer, det kommer bli sååå bra känner vi.. Kommer trivas sååå bra..
Va även på mio en sväng idag, hittade en soffa samt ett matbord, men spomvanlgit så måste vi hem och suga på karamellen och ja måste sova på saken och se helheten i rummet innan ja kan köpa saker.. Allt måste gå ihop, kan inte ha olika stilar i ett och samma rum, ja skulle få panik tror ja.. Vi kommer köra högblankt i v-rummet/matrummet, och detta matbord skulle passa in men det e stolarna ja e lite osäker på för dom är svart skinn, dåmåste ja ändra nått i antingen tapet eller nått annat, så inte dessa stolar kommer "ta över" rummets helhet, det måste vägas av.. pratar lite med mig själv samtidigt som ja skriver, kankse inte är förstårligt att läsa... hahaha ¨
Får se hur det slutar, ska bli så skoj och det är så spännande :D Längtar!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh den där tapeten är jättefin :) vi har den i hallen ;) kram

2012-01-15 @ 21:20:35
URL: http://sofnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0