Fredag 13:e

Foten är inte lika smärtsam längre men den är inte så snygg kan ja lova:) svullen och blå.. Mmm vilket klant arsle man kan vara... Hahaha Bilbarbstolen är tyngre än vad man tror kan ja lova... Hahaha Mogge är och jobbar sista dagen innan semester nu... Äntligen! Ikväll blir det fredagsmys med tradionellt tacos ( Tuwa har beställt ) hyra lite filmer och lite snask kan ja tänka mig ;) Helgen så ska vi inte göra så mycket, Tuwis ska åka till Dalarna på söndag följa med pappa och Gun upp så kommer jag och Mogge på onsdag måste ju till barnmorskan igen då springer ju där 1 gång i veckan nu i 4 veckor! Så ska bli mysigt och åka till Orsa och slappa :) Under tiden Tuwis är där uppe ska vi passa på att pilla lite här hemma måla ytterdörren om det inte är för fuktigt, se om vi kan olja trallen på framsidan ... Lite ska vi väl hinna göra ... Nehe bädda säng och tvätta igen då, Tuwis är ute och leker... Ha en toppen fredag! Våran finaste älskling:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_4fffe6b69606ee04c7000cbc.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0