Kvavt:/

Åå vad jag har hunnit med saker nu på fm, tvättat 3 maskiner, lagt in och vikt tvätt, dammsugit, skurat , dammat och nu tycker jag att jag är värd en paus på altan med lite vatten och men härliga bok.. Tuwis är inne hos grannen och leker, hoppar studsmatta och leker prinsessor :) Så himla kul att hon och granntjejen leker så himla bra tillsammans.. Och dom kan leka nått och helt plötsligt bara kramar dom varann och sedan leker vidare.. Så dom trivs verkligen i varannans närvaro:) så härligt att se... Lika gamla är dom me, skoj! Dom leker verkligen varje dag morgon till kväll ned lite mat pauser:) gullungar :) Nehe ska läsa lite nu innan tajm att börjat med lunch för efter lunchen får vi besök:) trevligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0