Uppehåll:)

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev av flera anledningar.,, ;) I onsdags iaf så var vi hos bm, hon sa till oss när vi kom gåendes i korridoren att magen hade vuxit och det hade den kan ja lova,, på dessa 4 veckor sedan jag var sist hos henne : Magen: V. 25 - 25cm V. 29 - 30.5 cm Inte illa va? Hihi så växer gör den jan ja säga..ligger inom ramen men i överkant ;) hjärt ljuden låter toppen ca 150 slag/min.. Och hon ligger redan med huvudet nedåt men ruckbart , hoppas hon fortsätter ligga så nu .. Pratade även men bm om mina smärtor ja har på höger sida under revbenen, haft dessa i ca 2-3 veckor och dom blir starkare och starkare;( kommer och går, kommer som kramp liknande smärtor! Kommer det när jag äter så kan ja knappt fortsätta äta.. Hon va relativt säker på att det är gallan.. Mycket vanligt att ha gallproblem vid graviditet. Behöver inte vara stenar som bråkat utan att gallblåsan krampar :( mindre bra lr roligt har inte jag tillräckligt med skit? Men men iaf efter BM i onsdags blev det stop på ikano för att svänga förbi 3 butiken pga att jag tappade min iPhone i klinkersgolvet på morgonen så hela skärmen är sprucken :( telefonen funkar men jag skär mig imellan åt då jag skriver t.ex:(men tyvärr så kan man inte bara lämna in dem utan måste skälv göra en anmälan på nätet och sedan lämna in den när man fått anmälan godkänd.. Hmm krångligt :( Men men efter det gasade vi på mot Dalarna och Orsa;) resan gick toppen var framme straxt innan 20.30 till en glad prinsessa:) vi va rätt trötts så la oss tidigt.. Skönt! Torsdagen bjöd tyvärr inte på fint väder så det blev en sväng till nusnäs ( dalahäst tillverkningen ) mycket fint. Tuwis hade redan fått en dala häst en lila jätte fin :) tack! Efter det blev det en tripp till Mora och staden där innan spöregnet kom! På kvällen blev det skapligt väder så grillning., Har tyvärr inte haft nått fint väder dessa dagar , idag var enda dagen solen isade sig men fet blåste och kallt var den men Mogge och Tuwis trotsa kylan och badade, brrr Hade igentligen stugan tills imorrn men pga av väder så åkte vi nu i em ist, skönt och komma hem oxå., när man ändå inte kan njuta av ute miljön när det inte är fint väder.. Jag ligger nu nu i sängen och somnar snart! Imorrn får vi se vad dagen erbjuder, tvätt har jag har sysselsätta mig med iaf vet jag :) skojigt värre! Nehe ni nu ska ja somna!! Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0