Varmt

Solen gick ju i moln och tyvärr bara kom fram då och då här hemma efter 14:( inget skoj ! Men vi hann sola och plaska poolen innan:) Efter lunchen så drog vi i väg en sväng ;) åkte till Mantorp för att inhandla kött för grilla ska vi ju självklart göra när det e sommar:) efter den handlingen sp mellan landande i hemma med matvarorna och sedan drog vi till berg och käka glass:) vilka stora mjukglassar:) Efter det blev det ett stop på kyrko gården ( vreta kloster) hälsa på våra kära som är änglar och sedan gick vi tunt och läste lite på dom gamla gravarna och sedan i kloster ruinerna gick vi:) Mogge älskar ju historia så han är eld och lågor:) mycket intressant e det när det är då nära än själv:) vi tog även ljuga kyrko gård :) Efter det hem och tända grillen:) blev kött potatisgratäng med tillbehör fy farao va gott det blev:) älskar't! Tuwis åt enormt mycket någon som älskar kött så e det den lilla sessan:) Tuwis somna i soffan medans vi plockade iordning efter maten så nu ser vi på OS fotbollen som smyg starta idag Sverige - Sydafrika.. Imorrn får vi se vad dagen erbjuder med sol hoppas vi på.. Idag gick vi även in i grav.vecka 30 :) Har ni haft en bra dag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0