Godmorgon lördag

Det va svårt och somna igår kväll kan ja lova, detta mullrande av denna jäkla fläkt gör mig galen.. Ja stängde sovrums dörren helt men det hjälpte inte , la en kudde över huvudet men ljudet tränger igenom :( så sömnen inatt hat tyvärr inte vart jätte bra:(
Sprungit på toa x flera och där imellan får ja samma känningar i magen som ja hade natten till igår:/ fortfarande osäker om det är crohns eller sammandragningar...imellan åt känns det mer nästan att ja vill upp och ta en panodil... Men ändå inte när ja inte kan säga vilket av det de är.. Klurigt..
Vaknade för ca 20 min sedan och deg gjorde även skruttan i magen, kon sparkar och rör sig för fullt, hur mysigt som helst:)

Tuwis sover fortfarande tätt emot mig men tror hon är på G att vakna för hon rör sig hela tiden.. Hon kommer bli glad av att se vädret. Solen lyser ser ja genom persiennerna:) lycka! Önskar att vi hade haft utemöblerna nu så kan man äta frulle där.. Hmm men men det e som det e:)

Inga planer för dagen, får se vad det vill erbjuda :)

Hoppas ni alla får en bra juni dag:)
Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0