Sammandragningar

Natten har varit skit kan ja säga,usch..
Vaknade vid 03.00 inatt av att jag hade enorm smärta i magen, första man kopplat det till är ju crohns men .. Efter mycket kännande så konstaterade jag att det är inte allt den smärtan, det är sammandragningar. Jag hoppade mellan sängen, och v-rummet hela tiden,, även att jag va jätte trött så gick det inte att sömns smärtan va för ihärdig och jobbig:( vid 05,15 inatt va ja tvungen att väcka Mogge och berätta .. Ja tog smärt stillande, vid 06.30 lyckades ja somna tills klockan ringer 07.30 ... Så va smärtan fortfarande kvar men började plana ut.,,usch för sammandragningar som är så himla starka och i härdiga,
När ja vakna va ja tvungen att ringa BM så klart, sådana sammandragningar i v,24 gör mig nervös.. Hon ville lyssna på bebis och känna på mig.. Så lämnade Tuwa på dagis och åkte ... Tack älskade faster för att du följde med:)
Men Lill snutt mår jätte bra och livmodertappen var inte öppen tack och lov:)
Men hade Rigäl sammandragning där så fick order om VILA och åter vila och sedan kommer det vara tätare kontroller...

Mycket av detta tror jag själv utlöses av stress, det är mycket nu med köket bl.a., kan inte riktigt koppla av:/ men hoppas verkligen att det inte återkommer... Förens i oktober....

Väntar nu på att Mogge ska komma hem, Tuwis är ute och leker med grann tjejerna och ja vilar på altan där jag trivs bäst:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0