Back in kalla Svedala:)

Nu är vi hemma igen, vart en jobbig hemresa för min del.. Men men ja lever ;)

Veckan nere i Turkiet har vart helt underbar. Vi började veckan med att Tuwis blev sjuk, hög feber och jobbig hosta.. Men panodil och sova tidigt och länge gjorde att hon orkade dagarna..
Vi har haft strålande sol hela veckan ca 30-35 grader varje dag, vart varmt och skönt kan ja lova:)

Flygningen ner gick hur bra som helst, Tuwis satt och as garva vid starten, inget lock för öron eller liknande , jätte duktig tjej:) spännande för henne..

Under veckan har vi gjort massor, men det veckan verkligen har bestått av är sol och bad:) Tuwis har plaskat som aldrig förr samt ätit massa glass:) smidigt med all inklusive när man åker med barn, men vi kunde ju inte hålla oss så va ute 3 kvälla och åt på annan resturang samt käka lunch i side en dag:) gott med annat:)

Hotellet va hur bra som helst, hur stort som helst, när vi anlände till hotellet så fick vi åka golf bil till hotellrummet:) lyx:)
Området va sagolikt vackert, maten va underbar, rummet var toppen, polerna va över förväntan:) vi är så nöjda med hotellet ( village) så säkert återkommer någon gång:)
Tuwis trivdes i värmen , området, poolerna:) så skoj att se henne så:)

Va på två olika föreställningar på hotellet, en mamma Mia dans föreställning men oxå en mix Dance föreställning som dom döpte det till, Tuwis satt helt klistrad och titta på dansarna, klappade händerna och verkligen hängde med:)

Vi har shoppat lite med, skoj och gå på dessa marknader och kika, Tuwa uppskattade det med, blir ju aromatiskt att man köper mest till barnen:)
Vi har ätit god glass, god mat och njutit av varann:) vilken vecka :) helt sagolik:)

Tuwis blev friskt på lördagen men söndag så åkte ja på skiten.. Feber, halsont, genom förkyld huvudvärk så därför va flygresan igår hem jobbig..

Återkommer senare med mer info om våran fina familj semester:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0