Cirkus olympia

Imorse så försov jag och Tuwis oss lite men vu hann till dagis:) när vi kom fram så skulle hela dagiset gå iväg på utflykt till skogen samt skulle som gå förbi cirkusen och hälsa på alla djuren:) skoj för barnen:)

Jag åkte hem och vilade, bäckenet är inte ok idag:( det värker och ömmar 24/7 :( inget skoj och så känner jag mig inte helt bra efter denna hemska sjukperiod jag åkte på:( snoret kommer igen och jag är trött så ja åt frulle och sedan somnade i soffan till 13:/ lite väl länge kanske men välbehövligt kan ja lova:)

Åkte och hämta sessan vid 15 som vanligt.. Vi åkte hem efter det och ja städa lite innan ja börja med maten så den skulle vara färdig till Mogge kom hem :) idag blev det även efterrätt ;) jordgubbar med mjölk/ glass.. Det va inte dumt kan ja lova:)

Nu på kvällen så har vi vart på cirkus, första gången för Tuwis och hon uppskattade det verkligen.. Satt helt inne i hela föreställningen :) älskade unge:)

Köket har stått still idag:( imorrn på morgonen så kommer OCAB och fuktmäter igen och kopplar fläktar som ska torka betongplattan som är blöt:/ får vi se hur länge dom ska stå..

Graviditeten går framåt och snabbt går det, gick in i v.22 igår och magen växer så det knakar och Lill sessan sparkar för fullt:) nu kan vi känna sparkarna utanför men så fort Mogge lägger handen på magen så vill hon inte sparka.. Men det kommer:)
Om 1 vecka ska vi på 3D Ultraljud, ska bli spännande :)

Nehe revenge är på och sedan biggan :)
Hoppas ni haft en lika bra kväll som vi:)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0