Solig fredag

Ja är uppe innan klockan ringer, det händer inte allt för ofta kan ja säga.. Tuwis ligger fortfarande i sängen och sover sött:) gullungen <3

Redovisningen igår resten igen hut bra som helst, nervös va ja, andas kändes som knapp att ja gjorde,, men fick ett tio betyg och det e de som räknas så ja är jätte nöjd..

Idag är det som sagt fredag, Tuwis ska en kortes till dagis, sedan ska vi hämta Mogge på jobbet och efter det åka och inhandla lite inför resan:) vi ska inhandla armpuffar till Tuwis, after sun till Mogge, hämta ut min medicin mm.. Så har lite små saker att fixa inför resan på onsdag..
Vi åker ju upp redan på tisdag em efter Mogge slutat jobbet för att övernatta på hotell på Arlanda så vi har lära samt slipper köra mitt i natten och dra upp Tuwis mitt i natten.. Skönt!
Så 4 dagar kvar nu innan resan på börjas:) längtar!

Ikväll blir det nog annars grillning antag ja, mumma :) och Mogge ska väl kolla hockey VM, det skiter ja i då ja ej är ett dugg intresserad:) tur att bi har 3 tv apparater :) hihihi

Nehe ska ut och kolla vädret lite se om lill snuttan vill vakna snart:)

Hoppas ni alla får en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0