Solig söndag

Idag har det verkligen vart toppen väder, underbart :) hoppas det är här för att stanna, inte mig emot om ja säger så:)
Även idag så sov Tuwis längre än oss hon sov till 9.30, klockan 10.00 så knackade det på dörren och det va två tjejer som stod utanför och ville att Tuwis skulle komma ut, så vi käkade lite frulle och såg till att hon kom ut:) skoj nu när barn kommer och ringer på och vill leka med henne , hon blir ju glad, underbart att se:) hon va ute hela dagen enda fram tills hon skulle på kalas:) men innan det så hande vi märkt att lilla klant Fia här hade glömt lysena på bilen på igår, så batteriet va ju självklart helt urladdat :( det dröjde ett bra tag innan vi fick igång det. Pappa fick komma och hjälpa oss, räddaren i nöden.. Men Tuwis skulle till Busfabruken på kalas så dom fick hämta Tuwis här hemma efter som vi i te kom iväg innan :( men tur att det löste sig till slut iaf:)
Medans Tuwis hade skoj på Busfabruken så åkte vi för att fira lilla Philip ( min kusin) :)
Nu sitter Mogge och ser på hockey VM och ja bloggar som vanligt som han säger :)
Idag har vi pratat lite om namn till bebis, svårt:/ man vill ju att det ska vara ett namn som passar på en bebis, på ett barn men även som vuxen sedan.. Så vi har lite att fundera på och komma överens om.. Så får se vad det blir.. Svårare men namn denna gång än när Tuwis låg i magen:/
Men den lilla sessan där inna har verkligen börjat visa att hon kan sparka. Lite då och då iaf hoppas på mer rörelser och sparkar snart!
Nehe ska se om det finns något på tv.. Hoppas
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra söndags kväll:)

Kommentarer
Postat av: Farmor

Några namnförslag:

Helle.

Hedda.

Bianca.

Molly.

Holly.

Milia.

Tia.

Bea.



Har ju många barnnamn omkring mig :)

(kan tipsa om fler;)

Farmorn.

2012-05-21 @ 21:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0