Tack

Vill tacka alla som alltid ställer upp och stöttar mig:)

Tack snälla Pappa och Gun som alltid finns vid min sida ,alla dygnets timmar som hjälper oss med allt! Älskar er!
Ni är bäst!

Till mina bästa vänner som alltid vet hur ni ska få mig att le och må bra, tryggheten att ni finns bakom mig är ett lugn!

Hela min släkt som stöttar mig! 

Och min man , han är guld värd! Du lämnar inte mig för nått, du finns för mig och stöttar mig i allt skit som händer mig! Är så himla glad att ja hittade dig för 10 år sedan och att du fortfarande är min! Kärleken och tryggheten till dig är obeskrivlig! Utan dig vet ja inte vart ja skulle ta vägen! Du och Tuwis är mina klippor som verkligen älskar mig för den jag är!

~~~~~~~~~~~~

Många har hört av sig och undrar hur bebis mår efter allt smärtlindring och liknande, men hon mår bra:) hon små Puffar imellan åt.. Det va ett oros moment när jag va på akuten, men dom lovade mig att dom hade sten koll! 

Nehe försöka få i mig lite frulle när jag för en gång skulle börjat känna mig bättre. Har ju inte fått i mig mat sedan i tisdags em, :( inte bra! Men men



 

 

 

 

 



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0