Lite nytt..

Tyris och jag har haft en jätte mysig dag idag.. Hon har vart på mys humör.. Älskar't;)
Vi åkte och hämtade tuwis på dagis för att sedan åka vidare till ikano.. Är ute efter en bok till Tyra " boken om mig" hittar massor men ingen som faller mig i smaken tyvärr..
Tuwis bok är jätte bra och vill ha någon liknande men hittar inte någon :( den fick tuwa från mormor när hon låg i magen så måste fråga vart hon köpte den... Hmm

Efter det blev det såklart en sväng på sagoland.,,
Efter det blev det ikano, Tyra växer så det knakar så blev lite kläder till henne.. Rabatt checkar älskar ja:) så fick två plagg för lite pengar:)
Bodyn jag handlade har hon redan men håller på att växa ur så det blev en likadan fast i större stl för hon är så fin i den:)
Sprang även på familjen jigerström/netzell på kappahl så fick se lille Alfons, så himla söt:) gullungen ! På fredags ska vi dit och umgås så då får ja se honom lite mer:) och dom nya kompisarna får träffas för första gången :)

Nehe nu börjar halv åtta hos mig igen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0