Sjukling

Natten till igår vaknade Tuwis och var genom förkyld och jätte varm tempen stod på närmare 39 grader så panodil och avklädning va det som gällde och sedan vila och dricka för henne!
Hon sov till 9.00 och va lite varm så panodil till frulle på em hade febern gett med sig:) skönt!
Nu är hon feberfri :) skönt

Igår gjorde vi iordning Tuwis rum hon har ju haft två rum men Tyra ska ha det ena tillslut. Och det var tuwa själv som ville ta över alla leksaker till det "rosa" rummet:) och det blev så fint!
Men herregud vad leksaker ungen har, får inte plats med allt, har plockat bort massvis nu och lagt på vinden.
Så till julklapp blir det inte massvis leksaker, tack;)
Vi här pratat om att vi ska köpa en loftsäng till henne men en koja under och så va vi hemma hos Annie och freddy och dom hade köpt en till ellie och Tuwis pratar om den hela tiden, och säger själv att hon önskar sig en sådan! Och det skulle bli jätte bra med yta i hennes rum så kanske :)

Onsdag idag och det snöar fy tusan:/ Gillar't inte.. Tuwis blev helt lyrisk när vi gick upp:)
Idag blir det nog en inne dag me Tyra är lite pipplig och förkyld.. Stackars liten, hon vilar just nu på mitt bröst. Försöker få henne att vila mycket så hon mår bättre snart!
Vet ni Tyra sover hela nätterna i SIN säng.. Duktig tjej! Blir så stolt, tuwa tycker e bra för när hon kommer ner på nätterna kan hon ligga bredvid både mamma och pappa :) och inte så trångt:)

Nehe ska försöka vila lite me innan vi ska skruva upp lite på Tuwis rum:)

Hoppas ni alla får en bra onsdag:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0