Meningslös dag

Idag hände det verkligen inget... Efter frukosten så kom en fruktansvärd huvudvärk på besök:( började må illa, tung i huvudet trött det började flimra framför ögonen, flesta tanken migrän..:( och mina panodil är helt slut hemma..
Men till slut så lyckades jag somna och sov i 2 h vaknade och huvudvärken var nästan helt borta.. Så passa på att äta lunch och styra lite innan sessan skulle hämtas...

Kvällen har vi inte heller gjort mycket vettigt, tuwis har busat, jag har lagat mat Mogge och gjort båda..

Idag till middag blev det kyckling gryta och ris, mumma...

Tuwis hade svårt att komma till ro ikväll, ville inte somna.. Så hon låg och höll på i sängen i 1 1/2 h, vi försökte med allt för att få henne att somna men till slut slog hon igen sina blå..
Imorrn ska vi även upp tidigare än vanligt, dagis ska på teater, så en anledning varför hon börjar tidigare samt att jag ska vara hårmodell för syrran på jobbet :)
Skönt och bli lite ompysslad och fin i håret det behövs... Jag har inte färgat mitt hår sedan bröllopet i maj 2011, nästan lite genant... Hahahaha

Bild kommer Imorrn..

Ska krypa ner i sängen nu och försöka sova..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0