18 dagar kvar..

Natten har väl vart lite si och så fick kliva upp i natt och ta en smärtis till.. Kunde ju inte vända på mig.. Och väcka Mogge varje gång jag ska på toa finns inte på världs kartan.. Han behöver sova..

Trodde och hoppades att jag skulle vakna idag och må bättre men ack så fel man kan ha.. Så får se vad ja kan göra.. Har lite måsten som skulle behövas göras tar det i min takt.. Dagens andra planer blir strykta pga av mig och min smärta.. Inte så roligt och umgås med någon dom har så ont i h knappt kan röra sig.. :/

Idag är det fredag iaf, skönt menas fredags mys.. Fångarna på fortet men dock ingen tacos idag.. Får se vad det blir för fredags mat.. Tips?
Ikväll kommer även mamma och Leffan hit och hälsar på dom hade köpt nått till tuwis på båten... :) tuwis längtar redan till kvällen då dom ska komma. !!

Imorgon hoppas vi på fint väder, planen är att åka och kika på Robin som ska spela avslutnings match för denna säsong (fotboll) och efter det åka och fira älskade pappa som fyller år...

Idag är det oxå bara 18 dagar kvar tills lillsnutta är beräknad.. Inte så lång tid men det känns som en evighet..
Har lite små känningar som kommer och går.. Igår em hade jag regelbundna onda sammandragningar men blev inget med dom..:( så vi får se när lillasyster vill komma ut till oss:)


Nehe plocka bort frullen, här får ni även en bild på den fina blomman vi fick igår..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0