Lördag 15 september 2012

Igår kväll var jag hemma hos Favvis faster :)
Hanna som gjorde min underbara bröllops bukett hade kommit upp :) och hon säljer Mary kay så blev party för det:)
Jag införskaffade en conciler (derasr toppen) fick en ansikte rengöring underbart skönt:)
Vi åt tacos och prata, skratta och hade så himla mysigt och trevligt:)
Timmarna gick jag åkte inte hem förens 00.05, skönt och få lite "egen tid" och skönt för Mogge och tuwis och få lite pappa dotter tid...

Idag så har det vart fint väder men kallt, jag har stor städat hela huset, tvättat medans tuwis var ute och cyckla och Mogge och grannen planterade häck igen men på framsidan imellan oss och grannen och det blev toppen:) bättre än staket som det var innan...

På kvällen nu då var vi bjudna till Ekängen för grillat det var inte dumt, smaskigt med grillat.. Vi såg på körslaget och åkte sedan hemmåt.. Så nu sitter vi i soffan och halv sover, jag är helt slut kommer somna snart Mogge ser med trött ut så sängen får nog besök snart av oss. ;)

Imorgon söndag och en hemma dag, jag ska bädda rent i alla sängar, tvätta vagn kläder och sedan oxå se om jag hinner njuta av vädret ska ju bli fint imorgon med:)

Nehe luta sig tillbaka lite i soffan innan sängen:)

Hoppas ni haft en bra lördag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0