Lyckat

Vilken dag, bra från topp till tå men slutar med smärtstillande :(

Hämtade mamma och Leffan vid 13.00 idag efter deras kryssning.. Dom hade haft trevligt.. Efter jag kört dom hem så blev det en sväng till Maxi, tvungen att inhandla något att bjuda på inför ikvällen.. Så det blev lite färska frallor med grönsaker och pålägg, tillsammans ned kaffe /dricka .. Alltid gott med en färsk fralla på kvällen en höst kväll ..

Efter det hämtade jag snuttan på dagis.. Och sedan begav vi oss hemåt för att börja förbereda inför kvällens inrednings party:)

Efter som mitt bäcken e som det e och jag har världens bästa man så hjälper han självklart till att dammsuga.., medans jag lagade lite mat,, och idag blev det spagetti och köttfärssås.. Snabbt och enkelt..

Anna från zelected by house kom vid 17.45 med alla fina inrednings saker., tuwis var lyrisk när hon började plocka upp.. Och självklart fick hon hjälpa till att ställa i ordning alla saker., lycka! Kanske blir lika inrednings tokig som mamma :)

Folket började droppa in efter kl:18.. Tre personer kunde tyvärr inte komma men vi hade super trevlig iaf.. Och alla handlade ;)
Det finns ju så mycket fint som man vill ha men man kan ju inte få allt, eller hur?!

Vill tacka alla som var här ikväll, mycket trevligt! Och behövligt för mig!

Vill även tacka Helene och pata för den fina blomman vi fick :) ni e för Goa;)

Dagen har vart lång känns i mitt bäcken.. Smärtstillande i kroppen och ligga stilla hoppas jag gör så smärtan klingar av snart!

Nähe ska försöka sova nu,, försöka ta mig till toan igen..,

Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0