Onsdag igen

Ja dagen började men en väldigtrötta Fia, sovit som en kratta i mycket mycket oro, rädsla :( usch hatar den känslan har ingen kontroll det är läskigt:(
moggge var pappa ledg idag på fm eftersom att jaga hade åter besök på gyn idag, *nervöst* eftersom att det gått 10 dagar sedan dom hittar "nått" i min livmoder som dom inte kunde säga vad det va och via har gått o funderat opp vad detta "nått" kan vara . Man har tänkt det värsta kanna lova:(
ämrn väl där kl 9.00 imtrea fick en jätte bra läkare som ja aldrig tidigare träffat:) skit bra verkligen!
dom gjorde denna större undersökning och det gick bör gjorde inte så ont som ja trodde :) det som hittade var rester från moderkakan:/ sex månader senare:/ hade rester kvar i livmodertappen veckan efter förlossningen som ja fick ta bort, och nu detta me :( hmm men tur att det "bara" var det och inte demassor jag var mest orolig för :(
men fattar ni allt händer oss, vad har vi gjort för att behöva gå igenom allt???? Hatar detta! bär ska det vända och bara flyta på och hända bra o roliga saker??
efter skrapning på KK idag så åkte ja hem körde mogge till jobbet och sedan hemåt igen men två syskon som eggar varann hela Tiden.. Även att det e 4,5 år mellan dom o den ena bara är ett halvår så kan dom ja lovar.. Vid lunch bordet(dom sitter bredvid varann) så sitter Tyra ned munnen full med mat och Tuwa ropar på henne o får henne att skratta så det far mat överallt och så gör Tuwa flera gånger just nör Tyra har mat i munnen och sedan as garvar dom dom båda två... Tyra lever apa vid bordet och jollrar för fullt som får Tuwa att börja skratta så hon nästan kissar på sig ja ni förstår det va mat överallt hela Tyra va full o fisk åt hon så det luktade fasan illa ( ja äter själv inte fisk) 
men men dom är världens underbaraste <3 mina fina sessor!
 
efter lunch busa vi och Katja nunan mogge kom hem och Tuwis sprang uNeo lekte me grann tjejen:) så himla skoj att dom har funnit varann:)
 
ikväll blev de träning bodycombat gick kanon trött och känns lite att vi körde zumba igår som var skit svårt men en chans till ska ja ge det:)
 
tyrsnatter och Tuwa soverklig hos mormor som hon själv ville så dom har haft onsdags mys:) 
 
imorgon US med Tyra sedan kanske en lunch hos mamma? då ja ska hämta stora hjärtat:) 
 
sängen ropar ...
Pöss  på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0