Veckan

Helgen som var vill jag gärna va i repris väldig snart igen:) den var helt fantastisk :) sol, sol och mer sol och även värme;) lycka!

Tuwa sov i Ekängen fredag till lördag så när Mogge kom hem i fredags så packade vi in oss i bilen och begav oss ner till bauhause och kollade läget blev lite inköp av blomster till tomten:) härligt och äntligen kunna köpa lite blommor och plantera ut, älskar det:) sedan blev det ett stop på bolaget inför lördagen och även ett stop på ikano :) sedan blev det pizza till middag :) gott!
Fredagskvällen vart lugnt och mysig:) Tyra somnade lugnt vid 20.00 som vanligt :) Mogge o jag tog ett glas vin till let's Dance mysigt med kvalitetstid med varann:)
Lördagen lät Mogge mig sova lite på morgonen eftersom jag hade vart uppe med en pigg bebis mella 03-06 så jag sov till 10.00 innan ja satte igång lch städa huset och sedan sövde ja Tyra vagnen och efter det började vi rensa förrådet på framsidan och åkte mogge till tippen och jag kratta hela tomten, planterade blommorna och rensa i häcken så framsidan blev så fin:) sedan hopp in i duschen vid 16 för att göra iordning sig för kvällen :) jag skulle ut för första gången sedan min möhippa för två år sedan :) fattar ni två år:/ och efter allt som hänt med Tyra så var det första gången jag var ifrån henne kändes jobbigt men samtidigt så behövde ja det :)
Söndagen så upp me tuppen eller kl.9 iaf vi fortsatte o trädgården rensa hela landet på baksidan, Mogge gjorde iordning förrådet på baksidan vi tog ut ute möblerna oxå så nu är det vår :) hoppas man kan sitta där ute snart och kanske äta oxå ;)

Igår tisdag var mamma här och vi bakade bullar o muffins till Tyras dop så nu är det klart förutom choklad muffinsarna :)

Onsdags dig och vi ska till BVC ned tuwa denna gång:) 5 års kontroll och spruta :)

Måste kila har en ledsen bebis här :(

Ha en bra onsdag


Kommentarer
Postat av: Tina Nilsson

Underbara bilder! Halkade in på Er sida. Är själv en hjärtbarnsmamma. Önskar Er all lycka till i framtiden! Er historia visar verkligen på vikten av av pengarna för forskning behövs! - inget barn ska behöva leva med ett oupptäckt hjärtfel!! Kram tina

Svar: Hej Tina :)
Tack för dina ord:) ja jag vet forskning behövs verkligen :) gå gärna in på min egna fond. www.barnhjartefonden.se allt går till forskningen för barnhjärtan!

Hoppas att ert barn mår bra och att hjärtat är ok!?

Kram
Sofia

2014-03-06 @ 11:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0