Äntligen fredag

Natten har vart ok, Tyra somnade vid 20 i går kväll men vaknade igen vid 20.30 då hade hon lite panik av allt snor som gjorde att det blev jobbigt att andas:/lilla gumman! Så få tog vi upp henne fick hon sitta i soffan ett tag för att lugna sig och för att vi fick suga och styra lite.. Till slut somna hon vid 22 men vaknade igen vid 00.30 så då tog vi över henne till oss och sedan dess har hon sovit men knölat ända till kl 7 imorse så det va helt ok:)

Tuwis börjar lite tidigare på fredagar 8,30 ist för 9 då dom har fredags samling och det är så klart sessan ska va me på :)
Och när vi kom till dagis idag så hade dom målat en stor hopphage precis utanför Tuwis avd tror ni någon blev lycklig:) så skoj för dom! Även fått annat målat på gården, en bandy plan o massa annat skoj för barnen:)

Tyra sover nu lite fm nap, hoppas hon sover länge så ja hinner plocka lite här hemma! Ska beställa en bok till henne i 1 års present me, Tuwis fick en likadan på hennes 1 års dag:) och Tuwis älskar när vi läser den ❤

Hoppas ni alla får en bra fredag, hinner säkert slänga in några fler inlägg idag ;)

Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0