Mys med tunga beskedvar

Fredag äntligen, som jag har längtat.. Men veckan har ändå gått väldigt snabbt, har hunnit med att göra massor..:D

Fredags morgonen började med jätte tragiskt och tungt besked..:( Så många tårar fälldes, lika så på em så fick vi ett jätte tråkigt, jobbigt besked till..:( usch!

Men vi har iallafall hunnit me massor, började med att Tyra har sovit klockrent i natt, vakna 05,22 för mat annars brukar hon vakna ca 03, så ja gav henne mat sedan låg hon o bubbla lite men somnade om till 07,45, lagom..
Tuwis hade precis vaknat då och satt och kolla barnprogram..:D

Sedan vid 9 kom fia som hade lämnad kidsen på förskolan sedan stack hon så myste vi lite innan lunchen för att sedan dra mot Valla.
Trodde det skulle va mycket folk men det var ca bara 20 st. lagom men efter ca 30 min där så öppnade sig himlen.. :( Men Tuwis skulle promt kolla hästarna så vi sprang till stallet och gick runt där inne i ca 15 min, tyra kollade med stora ögon på dom stora djuren.. coh Tuwis va i himleriket, skoj o ha en dotter som älskar hästar när man själv inte är det störta faanet men tur så har vi släkt som är detr,,,;D

Efter det mötte vi upp mogge på Maxi för att inhandla lite fredags godis, köpte inte det igår vid storhandling för då finns det alltid en risk att det blir uppätet innan..

Så nu ska vi inta soffan , tuwis har redan myst ner sig där uppe framför trassel, med godisskålen och drickat, Tyris sover sedan 1,5h tillbaka ja o baby ska kolla på film och mysa lite,,
Imorgon bitti ska mogge tvätta bilen och förhoppningsvis är det sol så ja ska ut i trädgården och sedan på kvällen så är vi bortbjudna till Fia, emil med kids,, Mys!! Saknar dom massor..


nehe fram me gotte, ha en toppen fredag...

pöss på er
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0