Söndag

Herre min gud vad fort denna helg har gått, varför?? Man hinner ju bara bli glad över att det är fredag innan det är söndag kväll..:( Riktigt tråkigt! Men men måndag imorgon, Mogge ska jobba och tuwis är ledig imorgon för nu har vi bytt dagis dagar. Lite efter hur aktiviteterna på förskolan är. Tuwis är ju nu störst på förskolan och ska gå vad vi kalla på våran tid 5 års grupp... Roligt..:D
 
Idag har vi verkligen inte gjort många knop, mogge va på fm och tvättade bilen ( blev inget igår då det öste ner) så idag ist, under tiden så myste vi och måla naglar på Tuwis. Sedan lite lunch och sedan åkte vi till ekängen en sväng..
 
Fikade och hade trevligt, fick med VS body spray som ja beställt och även hämtade en av Mogges födelsedags presenter som han ska få då han blir ett år äldre på onsdag..:D
 
I veckan har kidsen fått lite nytt till garderoben eller ja i sko väg iaf, tuwis fick nya "dagis" skor, nya fodrade gummistövlar, kanon inför alla kalla o blöta dagar som snart kommer tyvärr och lilla Tyra fick sina första riktigt gympa skor.. :D Stora tjejen!!
 
Idag fick Tyra även ha tofsar för första gången,, underbara unge..:D
 
Kom hem för en stund sedan och Tyra sover, tuwis har precis badat och vi ska väl snart mysa ner oss i soffan..
 
Nehe, hoppas ni alla haft en lika bra helg som vi,, pöss på er
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0