Gott Nytt år

Familjen Behrendtz önskar er alla ett

Gott Nytt År




Vårt 2013

Vårt 2013 har verkligen vart ett jobbigt och tufft år!
Första dagen på 2013 höll vi på att förlora vår älskade dotter!
Efter den dagen många tårar, oroliga nätter, jobbiga besked mm
Första halvåret var skit verkligen, det ända som var lycka va att Tyra överlevde och överbevisar läkarna att mirakel sker!
Att se syskon kärleken mellan våra barn när don återförenas o februari var lycka på hög nivå❤

Vi hoppas och tror att 2014 kommer bli ett bättre år på många sätt!
Nu har vi genom gått det värsta och framtiden kan bara vara positiv och ljus:)

Vi vill tacka ALLA som stöttar/stöttat oss, hjälpt oss på alla olika sätt!
Haft oss och Tyra i sina tankar..
Det har gett oss mycket kärlek och ork.
Tack det värmer enormt mycket att ni finns för oss❤
Vi älskar er 

Vi vill önska er ett 
Gott Nytt År

Lite bilder från vårt år:












30 December 2013

Ja för ett år sedan så var det en helt annan stämning här hemma.. En jobbig och tuff stämning.
Tyra mådde jätte dåligt och vi hade vart uppe på barnakuten denna dag, svärmor hade vart barnvakt åt Tuwis.
Men som ni alla vet så blev vi inte tagna på allvar denna gång heller utan hemskickade..Ihopp om att det inte var något allvarligt och att vår älskade dotter skulle blir bra igen snart..
 
I år är läget mycket annorlunda, nu ligger hon i sin säng i sitt fina rum och sover som en liten prinsessa,vi kan andas och skratta och njuta av tillvaron. Vi kan mysa och ha det trevligt utan att behöva känna oro och rädsla hela tiden som i fjol. 
Den oron man fick och hade då ( förra året) ; vi kände på oss att något inte stämde och att något var såå fel men man söker hjälp och enl. läkare så var det inget fel på henne, en jobbig förkylning var det till en början, sedan fick hon diagnosen astma och efter det misstänkt gluten, blir rädd idag hur man som läkare kan säga sådana saker till förläldrar när man inte ens gjort någta avancerade undersökningar. Och ge ett barn då 9 veckor gammal diagnosen astma är sjukt, eller gluten då, jag ammade då..Skrämmnade men som förälder och orolig och rädd och uppgiven så litar man på läkarna, det är ju så att det är ju dom som ska kunna detta, eller hur ? Men tyvärr idag har både jag och mogge svårt att lite på läkare, eller speciellt jag iaf. Kontroll freak som jag är så frågar hag hundra olika frågor och vänder och vrider på allt innan jag är nöjd och kan låta läkaren gå vidare, 
Jag hoppas att jag någon dag kan återfå tilliten lite iaf. Lyssnar mer på vissa ssk än läkare i vissa saker. 
 
I år fick vi även fira en mysig jul, en jul full av glädje, lycka, kärlek, god mat och mycket glada barn, stor skillad även det mot förra året. Visst hade vi en jätte fin jul förra året med men vi hade även en dotter som mådde dåligt, hon kämpade och kämpade. Älskade lilla vänn, gör så ont i hjärtat att veta att hon led så mycket.. :( 
 
Usch... Idag annars har jag och Tuwis vart iväg väg en sväng till Mobila för att byta en julklapp och även kolla in på Dollar Store som jag dock inte tyckte var så speciellt mycket att ha fick med mig lite våtservetter och läsk, sedan efter det gasade vi hem till Tornby och bolaget men när vi kom dit så vände vi lika fort kan ja lova då det var kö till BK, så stannade till på plantagen för att inhandla lite saker för att jag ville göra en nyårs grupp till köksbordet sedan efter det stoppet gasade vi mot Ekholmen och bolaget där, mindre folk men kaos ochtotalt utplockat, låg öl kartonger kastat över hela butiken och helt utplockat, det är sådan hysteri.. Gillar´t inte men när vi ändå var i dom krokarna så blev det ett stopp på blomstertorget för att inhandla lite änglahår till min nyårsgrupp.. sedan hem, hem och laga mat. Tuwis bestämde mat idag, Stuvade makaroner och köttbullar. Och det var gott då vi var vrål hungriga.
Nu på kvällen så åkte vi en sväng till Mogges bror Rickard med tjej och dotter för att överlämna lite klappar till lilla Junie. Tuwis och Tyra fick oxå klappar, tack snälla.. :D 
 
Nu så sov er lill sessan, den stora ser på film och Mogge o ja slappar i soffan med tända ljus och film..:D 
 
Hoppas ni haft en bra dag..
 
Pöss på er
 
 
 
 
 
 

Kärlek

Kom till mig när ni är ledsna
och jag ska trösta er.
Kom till mig när ni är ensamma
och jag skall hålla er sällskap.
Kom till mig när ni behöver prata
och jag skall lyssna.
Kom till mig när ni är rädda
och jag skall hålla om er.
När ni än behöver mig
ställer jag upp för er.
Vad det än gäller, när det än är,
Finns jag här för er.

Mamma älskar er Tuwa & Tyra över allt annat. Ni är mitt allt och kommer alltid finnas för er!
Kärleken till er är obeskrivlig 





Jul nr 3

Nu har precis svärmor och Kjell åkt hem då vi har firat jul nr 3.
Blev bjudna på super smarrig mat och till efterrätt hade dom med sig kladdkaka o jag hade gjort några cupecakes :) mums:)

Barnen fick klappar och det fick även vi :) presentkort på fiskspa för mig o mogge😃 så mysigt. Sist vi gjorde det va på vår bröllops reda till Grekland 2011 så får nog bli en halv dag med spa och middag :) tack snälla:)
Och tack snälla för allt kidsen fick ❤
Nu är det slapp i soffan, Mogge söver Tyra och jag ska upp och läsa en bok för den stora sessan nu:)

Imorgon näst sista dagen på denna år och både jag o Mogge börjar känns av lite ledsamhet för snart är vi där den hemska års dagen då vi höll på att förlora vårt älskade barn :( 
Usch ... Jobbiga dagar nu 😢




Cupecakes

Igår kväll bakade ja cupcakes och gjorde fluff!
20 st cupecakes ska levereras till Linn idag då hennes lilla Vilmer fyller 2 år imorgon :)

Det blev Vanilj cupecakes med Ahlgrensbilar fluff (grön)

Är nöjd och har provsmakat och dom var goda me :)

Hoppas dom kommer smaka på kalaset🎈


Vad tycker ni? 



Skyddsängel



Sämre

Var en mycket mysig tid på stan med Tuwis idag:) något vi uppskattade väldigt mycket .. Skratt konstant hela tiden :) gullunge❤ 
Efter några timmar på stan drog vi till maxi för att komplitera kylskåpet.. Och sedan begav vi oss hemåt. Till en sämre Tyra !

Vi var ikväll bort bjudna på middag hos Annie och freddy men fick ringa och avboka det :( jätte tråkigt men Tyras välmående o hälsa kommer i första hand!
Nu har hon sådan otäck o hemsk hosta som har eskalerat sedan imorse :( snoret är så himla tjockt så det släpper inte:( i kväll har andningen vart lite påverkad under stunder hon vart ledsen och hon får själv panik när hon inte går luft så då blir det värre oxå :) våran älskade krigare hoppas det vänder nu vill inte inleda ett nytt år igen med en dålig Tyris :( våran älskling bli frisk!
Men i allt detta så är hon ändå glad, orkar skratta och le hon är helt fantastisk gladare unge får man leta efter.. 

Så efter som det blev hemma kväll så slängde jag ihop färsk pasta och pasta sås med färsk kyckling mm i och det var såååå ruskigt gott och efter det blev stor sessan bjuden hem till Ellioth och Elton på lördags mys med film och snask. Mysigt ❤

Nu äntligen sover Tyra och Tuwis smyger upp hela tiden och vill inte sova :/ skrutt unge❤

Hoppas er lördag vart toppen 

Puss på er 




Egen tid

Nu är jag och stora sessan på stan , lite mamma och Tuwis mys! 
Vi har shoppat lite och nu tar vi en paus och fikar på espresso:) mys och välbehövlig ❤

Mammas älskling 




Gräs änka

Mogge åkte in till stan vid 19.30, Tyra var extrem pipplig då så jag började söva henne men tror ni hon tänkte sova? 
Nopp men vid 21 sov hon tillslut och jag gick upp med henne till sitt rum och säng men då vaknar hon igen men som tur va så va hon riktigt trött så efter 10 min med lite klapp i rumpan så somnade hon igen :)

Då gick jag och Tuwis ner och tände ljus plocka fram lite snask och läsk o satte på en film och myste. Och när den var slut vid 22.45 så borstade tänderna och ja nattade sessan! 
För imorgon ska hon och jag ner till stan, fick iittala lyktor av syrran i julklapp men när jag skulle tända dom så var det en spricka i den ena så ska hämta kvitto och byta dem samt kika lite på rean :) och ta en mys fika med min stora tjej :) 

Annars nu ser jag på en film Möt Joe Black snart slut hoppas ja för nu börjar jag bli trött så sängen snart!
Se när Mogge trillar in och hur onykter han är... Är han för full så vet vi att han lägger sig i badkaret me vatten på och somnar.. Bara avvakta o se :)

Kram på er




Fredag

Blev inget BVC idag då Tyra är sämre! 
Hon är så snorig , hostig pipplig så natten har vart så där.. 

Imorse fick jag sovmorgon och den var efterlängtad kan ja lova!

Annars idag har jag vart på övervåningen och städat, rensat och gjort iordning Tuwas rum!
Hon hade hu miljontals leksaker innan jul och nu blev det ännu mer, så rensa lite och byta ut. 
Nu är det ju Monster High som gäller och det gjorde vi plats för .. Bäddade även rent båda tjejernas sängar sant sänkte spjälsängen.. 

Ikväll är jag gräsänka då Mogge ska ut med Danne :) 
Här hemma blir det läggning av kidsen snart och kanske ett glas vin framför någon bra film:)

Hoppas ni alla får en bra fredagskväll 




Stor dag

Den här dagen kommer jag aldrig glömma:) en stor stor dag. Första gången på 5 veckor Tyra hade kläder på sig och första gången på 5 veckor jag har henne på mitt bröst♥
 Den lyckan att äntligen få ha sitt barn tätt in till sig är obeskrivligt efter allt hon/vi hade gått igenom... 
Snart är det 1 år sedan på onsdag exakt! 
Känns läskigt, otäckt ,jobbigt usch ..
♥Vår krigar prinsessa




Sjuk igen :(

Natten har vart hemsk, Tyra vakna vid 01 och somnade mellan 05-06 imorse, gäsp säger ja !!dom få timmarna hon sov så märkte vi att hon lät hostig, täppt och första tecknet att något är på gång och visst vad rätt vi fick!! Idag är hon totalt genom förkyld , pipplig, noll matlusts och snoret bara rinner 
Hon är så infektionskänslig alltså så nu har jag och Mogge bestämt att vi måste vara hårdare ang att ingen får besöka oss om dom är lite snoriga, hostiga osv. 
Tyra har nu vart sjuk hela december, det är tufft för henne och för oss då hon blir värre än andra barn !! Så ikväll somnade hon som vanligt kl 8 och vaknar var 20:e min då hon ej får luft av allt snor och får panik själv. Så nu sitter hon i soffan ned oss efter många panik skrik ... Älskade lilla gumman ❤ fick iaf julen frisk :)

Annars idag var jag iväg åkte vid 12 o kom hem vid 17.. Bl.a. Var jag hos Amra och gjorde mina fransar :) blev super nöjd och fick beröm när jag kom hem till mannen som gillade det skarpt ;) 

Imorgon är det BVC vägning igen efter hennes dipp hoppas på mycket pluss :)ska se om jag kan suga rent Tyras näsa nu och ge henne lite nässpray och sedan göra ytterligare ett försök till att söva Tyra, önska mig lycka till .. 

Pöss på er 








Jul nr 2

Idag var det jul nr två och det va med pappa, Gun och Emelie:)

Vi gasade dit efter Tyras 14 medicin, hämtade upp Robin på vägen.. Jul mat åts och Tyra mumsa lax, Janson köttbullar, prinskorv. Smaskigt:)

Efter lite matt och proppmätta magar blev det julklapps utdelning :) 
Kidsen fick mycket fina och kanon grejer:) 
Tuwa helt nöjd med alla moster high dockor och tillbehör och även sängkläder, väska mm 

Och jag fick iittala lyktor, Viktor& Rolf parfym som ja önska, pengar mm 

Ett stort stort tack för allt vi fick och barnen :) ❤

Efter det blev det fika  och ris à la Malta, sååååå jäkla mumsigt det var. Ja njöt och längtar till nästa år redan ! 

Tack snälla för en mysig juldag❤

Nu har vi packat upp alla klappar, Tuwis har duschat, ätit kvällsmat, ja har plockat och nu ligger Tuwis o kollar film och Tyra sover sedan vi kom hem vid 20:)

Imorgon ska jag iväg (bestämt sedan länge!) och se om jag även hinner lite mellandags rea med:) 

Nehe ska krypa upp i min mans famn och kolla på film och njuta av alla mina fina iittala lyktor ( fick den efterlängtade rosa iittala kivi lyktan av lillebror igår *lycka*) 

Hoppas ni alla haft en mysig juldag 

Pöss på er 








Vår julafton

Dagen började med stress o stress , allt måste vara perfekt! 
När gästerna kom hade ja bytt strumpbyxor tre gånger då det gick hål i alla :/ tror ni Fia va glad då, inte kan ja säga!
Men iaf när ja väl gick på mig kläderna och jag var klädd så gick det bättre!

Maten var o full gång, mamma och gänget kom mes köttbullar, janson, skinka mumma! Omelett gjordes här!
Vi käkade runt 13 som vanligt för oss, jul dukningen detta år är ja nöjd med :) 
Tyra älskade Janson, Tuwis åt köttbullar i mängder likaså Charlie! 
Vi andra åt så maten nästan hoppa ut genom ögonen 😃 propp mätta så diska vi och sedan började Kalle :)
Mysigt! Lite kaffe och snask på det! Tuwa o Charlie satt helt inne i Kalle . Tyra somna i mormors famn :) passande 
Efter Kalle och efter lite spela så kom äntligen tomten! 
Charles o Tuwis såg honom genom köksfönstret och dom skrek av lycka och hoppades för fulla muggar!
Tuwis var lite reserverad i början men tomten var så snäll och gav så mycket paket. Och innan tomten gick fick han en stor kram av både tuwa o Charlie :) något ja inte trodde Tuwis skulle våga iår heller! Men det gjorde hon!

När tomten gick så fortsatte vi läsa upp alla paket som låg under granen !
Charlie hoppade o lyste upp varje gång det stod hans namn på ett paket :) gullunge! Tuwis fick en stor stor hög som vanligt.. Och även tyris ❤
Även mamma o Leffan hade vart snälla, Petra, Robin och till och med Mogge fick klappar!

Efter öppnande så var hela vardagsrummet fullt papper o kartonger! 
Roligt för som små, Tuwis fick äntligen sina efterlängtade monster high dockor, monster high tv spel , film mm.. Lyckligt barn!
När klapparna var öppnade så försvann Charlie o Tuwis och lekte .. Medans vi försökte organisera upp alla klappar o jag städa lite! 
Tack för det barnen fick ❤ 

Senare blev det kaffe o skinkmacka och tomten är far till alla barn! Mycket trevligt!
Kidsen la sig i soffan på övervåningen och kikade på nya monster high filmen Tuwis fick, Petra lyckades till slut få Tyra att somna och vi fick lite go dricka och mycket skratt!

En helt underbar julafton med mycket god mat, trevligt sällskap, klappar, tomten, godis, go dricka , lyckliga o nöjda barn precis vad en julafton ja innehålla :)
Gästerna åkte hemåt vid 01 tiden..

Tack snälla ni för en mysigt och trevlig afton!

Idag ska vi fira jul med pappa och Gun så åter kommer :)

Puss på er 










Ett helt år till nästa julafton både skönt o h tråkigt :) det är ju mysigt när den väl är här :)


God Jul

Vill önska alla vänner, släkt, familj och alla ni fina läsare en Riktig God Jul










21,12,13

Ja vilken dag det har vart... en omtummlande och stressig dag...
 
Började iaf med lite sovmorgon, sedan drog Mogge iväg för att tvätta bilen innan vi begav oss till Ekängen där vi lämnade av kidsen.
Och Mogge & jag gasade vidare mot Maxi och en sak var ju säker vi var INTE ensamna. inga p-platser utan folk gjorde sina egna ( vi me) men väl där inne tyckte jag inte att det var så extremt farligt. Men jag sällde mogge utanför varje igång med vagnen och så sprang jag, gick hur bra och smidigt som helst och i delikatess disken var det ingen fick hjälp direkt.. Kanon skönt..
Nu tror jag iaf att allt är inhandlat inför tisdagen , eller fuck vi missa musten...:( ååååh va jobbigt det blev nu när ja kom på det... :( men men tur att det inte är julafton imorgon så lite tid finns fortfarande..
 
Efter vår resa till finspång för att överlämna allt till denna familj så åkte vi hem till Ekängen ingen tog en kaffe och bara va innan tyra började bli trött och vi begav oss hemmåt. Men bara med ett barn, det stora stanna och övernatta.. 
Där emot fick ja tvätt av bror som vi dumpa av hemma hos honom på vägen, en skjorta ville han ha tvättad tills julafton så den ligger i maskinen nu och imorgon får ja nog styka den.
 
Annars nu så sover Tyra, mogge är i duschen och jag sitter här en kort stund efter att ha tänt upp hela huset med levande ljus, älskar´t.. Det är så mysigt.. 
Sedan så blir det film och mys i famnen på min man.. 
 
Imorgan väntas en dag med stor städ, renbäddning, göra jukskinka, inhandla lite must tydligen samt åka och köpa ett par strumpbyxor om jag hinner. ja ni ser arslet fullt..
 
Hoppas ni haft en lugnare lördag än oss.. och kommer få en lugnare söndag me..
 
Ps: igår kom mina efterlängtade kuddar från zbh, och dom pryder nu soffan så fint, jätte nöjd är jag, bild nedan..:D
 
Pöss på er
 
 

En gåva

Nu är vi på väg hem igen efter att jag och Mogge vart i Finspång  och överlämnat allt man kan tänka sig till eb familj bestående utan en ensamstående pappa med tre barn.

Han har det tufft ekonomiskt och kan inte riktigt se till att julen skulle bli bra för baren och så sökte han hjälp via Matkassen det var där jag fann familjen.

Det har vart så många fina människor som har hjälpt till med mat, kläder och alla andra fina saker som nu kommer hjälp denna familj till att få ha en jul!
En jul med godis, pepparkakor, mat, must mm. Och även kunna ha hela o fina kläder! lycka!

Lill tjejen kom ut i halen då vi kom med det sista och bara skrek; oj va grejer till oss.. Man hörde lyckan i rösten! Och pappan var rörd och evigt tacksam 

Tack snälla alla som har hjälpt till! 






Två tänder till

Idag upptäckte vi att Tyra har fått två tänder till..:) det har stått stilla nu ända sedan i somras då dom 8 hon hade kom inom loppet av två veckor .. Men nu så, hon har ju fyra uppe och fyra nere nu är en stor tand (två bredvid) framtänderna på varje sida i överkäken ute:) (fattar ni vilka) ? 
Vi har inte denna gång heller märkt nått, ingen feber lr nått utan isf om dom spräckte igenom inatt då hon sov så himla oroligt vakna var 20:e min från kl:01.30 till vi gick upp kl 08 så mina ögon stod i kors nu är jag i femte andningen lr liknande för denna dag vill jag aldrig mer uppleva, stress, stress o mer stress! 
Men stora tjejen 10 tänder nu:) 

Nu sängen efter en vin kväll hos grannen imorgon väntas inhandlande av julmat och även åka och överlämna mat/kläder/godis mm till en familj som har det svårt! Gör ont i mitt hjärta när det e barn inblandat.. Så självklart hjälper jag till med det jag kan o har möjlighet med. Och det är så många son hjälper till, stort tack!

Idag var det även sista dagen på förskolan för denna termin åter 7/1 och Tuwis hade gjort en sådan fin ljusstake på förskolan som nu står på köksbordet och vi hade den tänd till middagen ikväll :) jätte fin, stolt mamma ❤

God natt med er 










Tungt

Ja då va det december, månaden jag verkligen inte ville skulle komma.. usch..

Även att det har gått över förväntan med Tyra och den lyckade operationen som ingen trodde skulle rädda henne så gör det fruktansvärt ont.

 Jag trodde inte att jag skulle komma ihåg så mycket från förra året som jag gör, kommer ihåg dagar, datum vissa dagar, ja minns klockslag också..

Att behöva uppleva det vi behövde göra innan vi fick hjälp har satt sina spår, INGEN ska behöva göra det ingen, det är fruktansvärt..

Att se sitt barn må så dåligt och så mycket som man sökete och sökte hjälp men ingen gör något, hur faan fungerar sjukvården..? Det är skrämmande.. 

Det jobbigaste är ju att veta att Tyra hade ont under hela denna hemska period, hon led så mycket.. Och den smärtan att veta det slår allt. Att behöva gå och bära på det, är tungt.. usch... Vårt älskade barn.. 

Nu är det 2 veckor kvar till årsdagen, jag vet att alla säger att man ska blicka frammåt, det gick ju bra, hon lever, allt har gått över förväntan.. Ja visst har det de, men vägen hit har vart ett rent helvete. 

All, rädsla, all oro, alla läkarsamtal som man fick ha, alla negativa besked, alla timmar man satt vid hennes säng på BIVA och se vårt älskade barn kämpa och vi visste inget.

Alla EEG kontroller, alla rtg, alla mediciner.. Det är inte bara att gå vidare och se frammåt, det har hänt så mycket som ingen kan förstå. Att stå som förälder och se på när ens barn kämpar för sitt liv är hemskt. 

Och även att vi är hemma och Tyra mår bra så lever vi i allt annat än det normala. Det är sjukhus besök, hablitering, det är medicinering tre gånger om dagen. Måste tänk på all infektions risk, det är mycket.. 

Min mammaledighet har inte vart mammaledighet, jag har vart mer än sjuksyster imellan åt. 

Det är mycket pusslande och krånglande för att få ihop allt och all passande till allt Tyra måste på. 

 Ja det är skit, och tufft och samtigt så lyckligt att vi har vårt älskade barn hos oss, och det tackar vi BIVA nere i Lund och alla er som har haft henne i sina tankar och ber för henne.. 

 Vi vill tacka er alla för allt stöd ni givit oss under detta hemska år, all kärlek och värme det har hjälp oss enormt mycket. 

 Vill önska er En God Jul & Ett Riktigt Gott Nytt År

 



 

 

 



Hjälp sökes



Tandis

Idag var det åter hos tandläkaren för Tuwis! Borra igen, men idag inget nervös!
Hon klättra upp i stolen och la sig utan problem. Hon ville att ja skulle sitta o hålla henne i handen❤
Tandläkaren började borra o hon gapa så stort och fint! Så himla duktig, så stolt mamma så tårarna kom! Mammas älskling❤ åkte sedan me henne till förskolan och hon hade inte tid att pussa mamma hejdå utan begärts för kompisarna och visa sin glittriga ödla hon valde hos tandläkaren :) älskade unge❤som mamma älskar dig❤❤



I väntrummet hos tandis
Vackrare unge får man leta efter❤



Första klippningen

Ja vilken dag, vi försov oss.. Tyra vakna vid 06.30 och Mogge bar ner henne då han var vaken och sessan somnade om i min famn och när Mogge gått till jobbet kom även tuwa ner o la sig på Mogges sida o somna om gott :) mysigt!
Så idag blev det en hemma dag för Tuwis. Mys frulle och sedan hade jag möte inför vad som kommer i början av nästa år! Återkommer då allt är klart o redo att marknadsföras :) 

Sedan nu ikväll åkte vi till stan och mot syster för klippning . Tyra klippte sig för allra första gången .. Så duktig , hon satt i bilden. Mogge höll lite i henne! Hon va nyfiken vad Emelie gjorde :)
Tuwis klippte sig oxå och fick lite stjärnor, hjärtan, glitter o lockar i håret! Riktig liten ängel ❤
Och även Mogge blev jul fin, där ifrån gasa jag mot Johanna för att få fina naglar! Glittriga o jätte fina, såå nöjd :) tack gumman!

Nu Dallas sedan sängen för imorgon ska tuwa åter till tandläkaren ..

 







Lykke 1 år

Idag för ett år sedan föddes ännu en liten fighter! 
En underbar liten flicka tittade ut och visste inte vad som som skulle ske dom närmsta dagarna/veckorna!

Vi fick träffa denna underbara fighter när hon var 2 veckor gammal, och hennes underbara föräldrar!
På en plats ingen vill vara på, i en tragedi som ingen kan föreställa sig!

Tyra & Lykke låg i rum 5 på BIVA i Lund i  5 veckor tillsammans.. Dom stöttade, peppade varann .. Bandet blev stark 

Vi kom varann så nära och dom betyder så otroligt mycket för oss. 

Så ett STORT GRATTIS till världens finaste och starkaste Lykke på din 1 års dag ❤

Pussar & kramar 
Från oss 





18.12.13

Ja då har onsdagen gått me , dagarna swichar förbi! 
Idag hade vi en hemma dag, förstår ni dom dagarna är guld värda! Det är så sällan vi har en hel hemma dag.. 
Mogge hade även sovmorgon han skulle va nere på Beijer kl 9 och då va han gullig och lämnade Tuwis på förskolan me :) underbara man❤
Han lr företaget var bjudna till nkpg för julfrulle och utbildning.. Roligt:)

Här hemma gjordes inte många knop, jag slog in en julklapp, plocka lite och sedan la jag mig i soffan ett tag innan Tyra vaknade igen. Tog ju bara 1,5h o söva henne:/ skruttunge!
Lägga sig på soffan va skönt idag då kroppen värker, mina två dagar på gymmet känns i kroppen . Va borta fyra veckor och sedan börja tufft va tufft! Träningsvärken finns där i allt ja gör😄

Hämtade Tuwis på förskolan vid 14 som vanligt och på hennes fack hängde en lapp från kärna skola, att vi var välkomna på öppet hus i januari! Nästan att tårarna kom, nu är det verkligt, hur stor är min lilla tjej! Det går för fort :( läskigt men kul oxå såklart! 
Spännande att gå dit.. Tuwa kommer nog va lite nervös:) mammas stora tjej❤ börjar skolan snart! 

Ang. Tyra så går utvecklingen framåt även att det går sakta! Nu är trösklar ingen match för henne när hon sitter i gå stolen, hon puttar mattorna framför sig och bara går ! Hon är då duktig. Och man ser att hon blir mer o mer säker, nyfiken, stadigare och det känns bra!
Hon är en riktig mamma gris, det är nog bara förnamnet!  

Nehe lite sömns kanske innan klockan ringer. Två dagar till sedan julledigt fram roll 7/1 härligt :) 
Och innan det ska jag och Mogge även iväg på en romantiskt mini semester :) välbehövligt och helt underbart❤ vi längtar ❤

Sov så gott med er







Home




Pappa

Jag älskar min pappa över allt, vad skulle ja göra utan honom? Det skulle inte gå!
Han är min stöttepelare, finns ALLTID där❤

Älskar dig pappa❤



Mys dag ❤

Idag vaknade båda kidsen kl 7, gäsp säger mamma, men bara kliva upp. Frulle tajm och sedan iväg till förskolan där det idag var julfest:) dom pynta gran, dansade runt den och sedan kom tomten :) alla barn fick varsin pepparkaka o clementin av honom :) men han var bara utklädd sa tuwa:) gullunge. 

Medans Tuwis var där fick jag och Tyra mysigt besök utav fina Emelie som var med natten då Tyra kollapsa! Ett jätte bra stöd, hon har även fyllt i lyckor under den natten som jag inte minns och hjälp mig bearbeta lite! En helt underbar människa! Idag kom hon även mer julklappar till oss:) en jätte fin blomster och två ljuslyckor:) så glad för att vi har kontakt och att du finna i våra liv❤

Tuwis har även idag vart hos tandläkaren och borrat ett av sina pytte små hål hon hade! Hon var nervös och spänd och lite tårar kom då vi kom in i rummet men hon la sig på britsen och gapa och utan bedövning så lagade hon det lilla hålet och hon var så duktig och vi är såååå enormt stolta! Det gjorde inget ont säger hon och är inte rädd:) för på fredag ska hon laga det andra pytte hålet! 
Efter tandläkaren åkte hon o jag till toys"r"us så fick hon en leksak! Våran stora och duktiga tjej❤

Nu ikväll väntade ett dubbel pass på gymmet, premiär för mig på CX, och ja Shit av tufft pass. Och direkt efter ett aftopowerdance pass! Oh My Gud, kommer mina ben bära mig imorgon? 

Nu har jag duschat och slängt i mig en renovery shake så slappa och snart PH sedan sängen:)

Hoppas eran tisdag vart mysigt och bra me :) 




För ett år sedan


I dag är det dagen för ett år sedan Tyra fick diagnosen astma:( men tyvärr så va det inte det utan två veckor senare höll vi på att förlora vårt älskade barn pga läkar missar:( det har vart det värsta året i mitt/våra liv.. Men samtidigt det bästa då våran älskade Tyra kämpa nått enormt och stannade hos oss❤ krigar prinsessan 




Svider l mina ben

Måndag menas med att Mogge är pappa ledig helt underbart:) behövligt för alla parter ❤

En mysig frukost, sedan renbäddning och medans jag och Tyra gjorde det duscha Tuwis o Mogge! 
Efter det begav vi oss iväg för att göra lite ärenden! Och då passa Tuwis på att leka med Charle och Tyra var hon mormor o Leffan då hon inte ska följa med på offentliga platser !
Nu är ALLA klappar klara, och Mogges kläder :) skönt nu ska vara all julmat inhandlas! 
Blir dock lite mindre nu då två stycken inte kommer på julafton, jätte tråkigt då vi såg fram emot det ❤

Nu ikväll har jag ÄNTLIGEN återvänt till gymmet, inte tränat på 4 veckor och vi började med ett Body pump pass. Grymt pass med mina ben svider , axlarna svider! Gaaah
Imorgon är det dax igen men då med ett CX pass samt ett aftopowerpass!!! Kommer kunna gå på onsdag?? 😜

Nehe lite tv och vatten och sedan sängen! 




Hipp hipp hurra

Vad är det för en dag, vad är det för en dag?
Jo det är ju lillebrors födelsedag hurra hurra hurra!

Stort grattis Robin på din 26 års dag




Söndag

Tyra sovit bra natten till idag, vakna vid 07.30 så det var bara att kliva upp. Mogge låg kvar till 10.. Vissa har det bra:)
Men Tyra , tuwis o jag myste ner oss i soffan på övervåningen och kolla på jul kalendern och Tuwis öppna paket i paket kalendern och Tyra blev lycklig för att få snörena iaf :) gullunge!

Annars idag har vi slappat vart hemma och myst. Tyra är fortfarande helt genom förkyld, nu rinner snoret hela tiden, aptiten har åter inte kommit tillbaka så får köra på infantrini fortfarande! Lilla gumman bli frisk snart... 

Ikväll klädde vi även granen, fick tyvärr bli plast iår me även att vi tänkte riktigt gran! Men vi hinner inte åka o hämta en o köpa fot mm. Så plast blev smidigt nu när det är späckat schema:( 
Imorgon möten hela dagen, tisdag besök, tandläkaren me Tuwis, sedan mer möten och jag ska göra naglar, tandläkaren en gång till på fredag me Tuwis! Ja arslet fullt om ja säger då! Usch... Stress stress hela tiden! 
Granen iaf fick röda o silver kulor i sig i år den blev fin. Och med alla klappar under granen kommer lite julkänsla iaf :) härligt!

Nu slappar vi i soffan o ser på Johan Falk - Kodnamn Lisa grym film :) 

Nehe återgå , bye








Tredje ljuset tänt

Tredje advent , snart bara en vecka kvar till julafton.. Känns det som det? Inte va? Mindre jul känsla än någonsin , jätte tråkigt! Men man gör allt för barnen. Så idag har jag och Tuwis jul pysslat lite. Vi har satt nejlikor o apelsiner och nu doftar hela huset :) härligt:) 

Blir plast gran igår ändå :( tråkigt så den blir klädd ikväll :) mysigt hoppas att lite julkänsla infinner sig då! Koka lite glögg, tända ljus o jul mysig! Som varje år:) det man längtar mest till enl. Mig! Mysigt när  hela familjen är samlad och hjälper till❤ 

Nehe lunch dax kanske :)

Hoppas ni alla får en mysig tredje advent 







Mysigt med lillebror

Vilken dag det blev, Mogge fick inte tag på sig chef så inget vinställ är på börjat:( jätte tråkigt då både jag och Mogge önskar att det kan va klart till Jul.. Hoppas det sker i veckan.. Är mycket annat i veckan oxå.. När ska det lugna ner sig? 

Och på måndag börjar ja träna igen, nu har jag haft 4 veckor uppehåll, varför? Ja ni har inget svar förutom att ja va sjuk första veckan sedan ingen bra förklaring, dåligt! Och är även gått upp 5,3kg i vikt, ångest:( hade börjat se lite skillnad efter träningen men nu är vi åter på ruta ett och man spyr av att se dig själv i spegeln :( usch! Men kan inte klaga på någon annan än mig sj... 
Vill må bra på alla plan, psykiskt, fysiskt, vill känna mig snygg.. Nu måste jag verkligen ta tag i det!

Men iaf är nyss hemkommen efter att ja kört hem lillebror. Då vi bjöd honom på middag o lördags mys. 
Blev fläskfilé , hasselbackspotatis, med tillbehör. Riktigt mumma! Bror fick även presenter då hak fyller på måndag. En tröja och en mössa:) passa perfa!
Tack för ikväll bror <3

Imorrn söndag och vi ska bara mysa familjen tror ja. Va länge sedan. Klä gran, göra apelsiner med nejlikor. Bara rå om varann. Vi behöver det, det är tufft nu både jag o Mogge känner det att även att man inte tänker på fjolåret medvetet så tänker man på det, det gnager o det gör ont ju närmre årsdagen vi kommer ju jobbigare blir det tyvärr:( men vi klarar detta oxå. Vi klarar allt bara vi har varann. Vi fyra mot världen❤ älskar min familj.. 

Nu ska ja lägga mig och krypa nära min man o somna gott❤

Sov gott på er 










Lördag

Godmorgon alla fina:) och trevlig helg :)

Tyra har sovit mycket bättre inatt, hon vaknade inte förens kl 05.30 och då somnade hon om efter en stund till kl 9.00:)

Mogge gav sig iväg imorse till k-rauta för att köpa virke till vinstället och försöka få tag på som chef för att hämta klyvbordet som han måste ha för att bea snitt o grejer:)

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och tittar på mina underverk som busar för fullt tillsammans! Tyra i gå stolen och Tuwis springer runt ! Så kul och se dom. Båda skrattar hela tiden ❤❤
Tyra har fått skaplig fart i gå stolen nu och fattat grejen:) hihi

Hoppas ni alla får en bra lördag

pöss på er


Freeeeedag

Ni förstår inte hur mycket jag längtat till fredag kväll idag, Tyra pippel Maja, (förstår henne) då hon är så snorig och med det får svårt att andas..
Hon är trött och aptiten har försvunnit igen :( jätte tråkigt då den precis hade kommit tillbaka och hon åt bättre än någonsin.. Men hoppas detta snart är slut..
Ikväll somnade gott hon efter lite infantrini och idag sover hon i sitt rum (natten som va sov hon hos oss ) och ännu hat hon inte vaknat.. Hon behöver verkligen sova, sova bort skiten..

Blev ingen påbörjning av vinställ ikväll dom Mogge hade planerat då han inte fick tag på klyvsågen men imorgon fm ska han hämta den :) spännande ! Imorgon kommer även lillebror hit, vi ska äta gott, fika och gratta honom då han fyller på måndag :) och han ska hjälpa Mogge lite :)

Ikväll har vi annars ätit gott me, kollat Gyllene Tider och nu Änglagård :)
Och jag smuttar på en Amarula o njuter och saknar våra fina vänner i jpgk, men snart (början av januari) ses vi och ska njuta, skratta, äta,dricka och mysa i två dagar :) vi längtar! Vilja lyx dagar vi har framför oss:)

Ps: fick nya lyktor idag dom pryder köksbänken så fint :)
-ja man kan ha huuuur många ljuslyckor dom helst, ja lovar- hihi


Nu börjar filmen igen..
Sov gott med er


Herr & Fru Sundin

Nu ni har något hänt i hemlighet..

Mamma & Leffan har gått och gift sig, ingen visste något..
Vilka hemlisar dom är dom där 😜

Stort stort Grattis till er ❤
All lycka och glädje ❤

Puss på er


Skydda henne!

Ja då är det igång igen, Tyra är genom förkyld :( vi är inne i en jobbig period nu! Tyris är sjuk hela tiden, ändå har vi bara vart på US, BVC o habliteringen men henne iof så är ju varken US lr BVC dom minst infektions fria ställena men vi måste ju dit.
Tyra får nämligen inte längre besöka offentliga platser som Maxi, ikano mfl. Pga att hon är så infektionskänslig samt att hon ej är full vaccinerad varken "bas" vaccin lr influensa vaccinet pga hennes nu två omgångar med antibiotika ..det är mycket..
Men natten som har varit blev lååång, Tyra genom täppt o svårt att andas via näsan, hon blir lite rädd o kommer inte till ro..stackars liten. Nu måste detta vara sista infektionen för henne, håll tummarna för det!

Ikväll fredags mys Tuwis har bestämt mat, kött, potatis o fetaost kräm :) så det blir det o helgen kommer även (förhoppningsvis ) vinstället bli klart o vara på plats :) längtar :)

Nehe se om den lilla sjuklingen vill somna snart, ha en jätte mysig lucia för det ska vi försöka ha...


Bild på mig o våra prinsessor som vi är så stolta över❤

och älskar över allt annat, ni är mammas & pappas Allt! 


Sankta Lucia

Vi önskar er en mysig och glad Lucia

 


Våran fina tärna

Ja då är årets lucia firande över, dom var så duktiga och sjöng helt fantastiskt :)
Femårsgruppen lr solgruppen som dom heter sjöng några låtar själva och tog i från tårna:) så duktiga!
Man blir så stolt så man spricker, tårarna var riktigt nära kan ja lova:) älskade unge:)
Tyra satt och kolla på storasyster och klappa händerna efter det och alla var ombytta bjöds det på varmsaft och pepparkakor mumma i kylan! Och i samma veva så fick tuwa ta och ge sina fröknar en present från oss:)
Ett blomster arrangemang som jag gjorde igår med litet värmande meddelande till var och än av fröknarna på svalan!
Det uppskattades och dom blev glada :)

Nu har vi ätit middag och sitter och fikar lite med lussekatter o pepparkakor och snart börjar julkalendern me :) mysigt:)

Hoppas ni alla haft en mysig dag som vi :)


Lucia firande

Tuwis började imorse med att gå lucia tåg här hemma :) hon längtar och ser fram emot detta jätte mycket, sista året på förskolan, sorgligt faktiskt:( men det betyder oxå att femåringarna har lite uppdrag i dagens framträdande :) när blev hon så stor mammas lilla tjej❤

Solen lyser och det är grönt ute, känns märkligt måste ja säga, känns inte som det är 12 dagar till julafton direkt, kan nog vara så att det blir en grön jul i år:( tråkigt för alla barn o för själva stämningen..
Nu står jag ute och söver Tyra sedan ska det städas, bäst att passa på när inga kids är inne lr man rättare sagt ;)

Kommer bild på vårt lilla charmtroll här från frullen imorse ❤

Ha en bra dag


Arslet fullt

Ja viken jäkla dag kan ja lova, Tyra vakna kl 07,00 sedan va det full rulle.. Upp och väcka syrran som sov som en stock o ville inte kliva upp, frulle tajm till slut på på me kläder packa skötväskan och sedan iväg till förskolan och lämna Tuwis och sedan gasa vidare till habliteringen ... Klumpig magen varje gång! Usch gillar inte att åka dit! Men iaf var där lite innan för att hinna ge Tyra lite mellis innan det var dax för sjukgymnasten att leka, klämma och jobba lite med Tyra! Efter det fick Tyra lite välling och det var dax för sov tajm för henne och dax för kurator möte för mig! Trodde inte Tyra skulle somna men det gjorde hon utan större sövning i vagnen :) och sov prick 45 min sedan har hon vart vaken fram till 20.00, pigg tjej:) eftermiddagen bjöd på att Mogge kom hem lite tidigare och följde med och hämtade Tuwis på förskolan, tror ni hon blev glad när pappa me var me:) (hämtade Tuwis senaste o dag än vanligt pga lucia rep)
Sedan hem och Tuwis och jag vakade lussekatter och jag lagade mat samtidigt:) pannbiff , sås o potatis och det var så grymt gott mums:)

Efter det började Mogge fortsätta med köket nu är täcksidan uppe och ett vinställ ska nu byggas:) längtar tills det är klart:) kommer bli så fint, duktig man man har❤
Medans Mogge gjorde det så badade jag kidsen, gjorde iordning allt inför morgondagars luciafirande natta barnen! Tyra fick idag vara med i Tuwis säng och lyssna på bok:) mysigt ❤

Nu sover dom iaf sedan 20 och vi kollat PH innan sängen!
Imorgon är det ända dagen på 3 veckor som jag bara ska vara hemma, inga US besök,inga BVC besök, kurator, psykolog, läkare eller liknande! Så skönt så ska pyssla lite hemma!

Nehe återgå till tv:n,

Sov gott sedan ❤


På Tyras önskelista.

Var idag inne på butiken lättsam inne i stan på nygatan och fann denna samlings bok :)
Ser ut som en stor vitbok men i är det ett guldigt fotoalbum och två askar för lock o något annat :)

Denna"bok" önskar vi oss till Tyra o julklapp :)


BVC igen

Idag var det dax för tuwis att vara på förskolan igen, åter efter 1,5 vecka borta då det vart massa sjukdomar och tuwis har ju oxå vart dålig.. Men idag, 5 års grupp och allt.. :D Idag var dom iväg och åkte pulka inågon backe som jag måste ta reda på vart den ligger..
Under tiden tuwis var på förskolan så var det BVC igen för Tyra efter vikt dippen förra veckan så ville dom väga henne igen, så idag vägde hon 9730g , 100g + på en vecka, bra.. Hoppas det fortsätter så ny vikt kontroll den 27 december..
Efter det blev det en tur på stan för mig, inhandling av skor till mig, till tyra, lite annat smått och gått.. Nu har jag bara 3 klappar kvar.. sedan är jag helt klar.. Känns toppen skönt!

Nu ska ja sätta mig i soffan första gången denna dag vart full rulle sedan Kl: 8,00 imorse fram tills nu, imorgon habliteringen som gäller .. blandade känslor fortfarande att åka dit..:/

Men men , pöss på er

Kväller

Ja kväll redan, denna dag har bara försvunnit känns det som.

Tyra har fått i sig två doser av antibiotikan nu redan och det känns skönt att vi nu är i full gång så det försvinner snabbt,andra antibiotika kuren på 2 veckor, hmm inget man vill ..:( Stackars liten.. Men denna antibiotika smakar iaf tutti frutti mycket mycket bättre än Kåvepeninen.. Usch vad den smakade illa..

Annars idag så har jag vart ute hos Mogges moster och hämtat en jätte fin julgrupp som nu pryder köksbordet så fin, tack Maria!
Efter hem och laga lite mat innan jag skulle gå bort och hämta ellioth och elton då fia och mange va på möte, så tog med tuwis och sedan så var vi ute i pulkabacken och busa i ca 1,5h, det va så skoj, jag åkte stjärtlapp inte igår kan ja lova..:D hahaha

Nu sover den lille och hoppas hon nu sover hela natten utan avbrott, den store ska snart sova. För imorgon är det förskolan för henne och BVC för mig och Tyra, kontroll av hennes vikt nergång. Men nu hoppas vi på plus då hon verkligen har fått tillbaka aptiten, skönt..

Nehe, ska mysa ner mig i soffan, har mina iittala lyckor tända, mysigt.. Föresten så kom en ny iittala kivi lyckta till samlingen i lördags, Fia kom med ett fint inslaget paket till mig och i det fanns en iittalla lykta. Så lycklig jag blev.. Tack snälla gumman.. <3

 

 

När ska det sluta?

Som ni vet så har Tyra haft dubbelsidig öroninflamnation och sista antibiotika kuren togs i torsdags kväll sedan har det vart bra fram tills natten igår då hon vaknat o vart ledarn på natten och lika så inatt:( och Mogge märke att hon var lite kladdig på örat och när jag tog upp henne så fick ja tvätta henne för det ca riktigt kladdigt och eftersom vi skulle upp till hjärtmottagningen för att Tyra skulle få sin andra vaccinations dos så bad jag att en doktor skulle komma o kika på henne o hennes öron och visst hade vi rätt, öroninflamnation igen men denna gång på vänster öra bara! Så antibiotika i 10 dagar ni igen men en annan sort ! Så får vi se :(

När ska allt sluta, har hon inte stått ut med tillräckligt! Hon och vi får nya prövningar hela tiden, vi behöver lugn och ro och utan sjukdomar en lång tid! Framför allt vårt älskade hjärtis, hon o hennes hjärta pallar inte hur mycket som helst!
Man blir så rädd o orolig hela tiden:( usch!
Snälla änglar kom o skydda henne nu❤

Men i allt elände så är Tyra så glad och positiv och gör oss så lyckliga o glada! Finns ingen som är så stark som hon! Hon älskar livet❤ mammas, pappas o storasysters krigar prinsessa ❤


Lördag

Härliga härliga lördag :) underbar dag!tyra va dock mindre rolig inatt, hon vakna vid 05 och ville inte somna om, skit unge;) kl 07 somnade hon o sedan vaknade vi kl 10 :) gött! Upp och käka frulle sedan gick vi ut:)
Mötte upp Fia med kids och även Linn var där, trevligt! Tuwis flög upp o ner för backen och Tyra fick testa på pulka åkning för första gången och hon gillade det skarpt! Både Fia o Mogge åkte me henne ber för backen och hon skratta :) älskade unge! Men frisk luft o latja gör en trött så hon somna i vagnen medans vi latja vidare och sedan vi vi ett barn till med oss hem! Ellioth följe me och dom var ute en stund till medans vi gick in och Mogge påbörjade projekt att äntligen få upp överskåpen i köket så nu är dom uppe och ett vinställ ska bara plats byggas :) tummen upp :)

Annars är det en mys lördag vi har ätit tacos, Tuwis o ellioth har badat, busat kollar nu på film o äter lite godis:) Tyra sover och jag o Mogge sitter i soffan druckit glögg och ser på så mycket bättre . Kan inte ha det bättre en helt underbar lördag!

Imorgon ska jag besöka billa gård, längtar :)

Hoppas ni alla haft en lika mysig o perfekt lördag som vi:)

https://cdn2.cdnme.se/335596/6-3/pic_52a37d529606ee6b70cb081a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/335596/6-3/pic_52a37d529606ee6b70cb081b.jpg" class="image">


Snön kom fort

Ja fredag idag, och Tuwis skrek av lycka när hon såg att det var helt vitt ute! Så snabbt som hon fick av sig pyjamas på med kläder i med frulle borta tänderna upp me håret och på med ytterkläder har vi aldrig sett hon var så lycklig och bara slängde sig i snön utanför trappen:) lycklig unge❤
Och bästa va även att bästisen melanie var hemma och ute och lekte och sedan kom dom in och efter lunch i magen så vakade jag pepparkakor med tjejerna:) mysigt:)
Sedan gick Tuwis in till dom och lekte länge :) roligt!

Nu har vi kollat på idol och nu börjar sista akten! Hoppas såklart på Kevin ;)

Imorgon pulka backen som gäller Tyra ska nog på öppna sin julklapp och få pröva åka pulka:) spännande :)

Ha en mysig fredag


Nytt till soffan

Köpte dessa två kudd fodral idag från inredningspartyt jag hade!
Tittat på dessa länge och nu slog ja till och längtar tills dom finns här i våran soffa, kommer bli så snyggt!


Tack

Vill tacka er alla som kom ikväll hem till mig på litet inredningsparty med Zelected By House.

En mysig kväll med mycket trevligt o mysiga tjejer och en liten kille❤

Hoppas ni uppskattade det lika mycket som jag:)


Jul mys med Zelected by house

Idag har jag inredningspartyt för vänner och bekanta!

Kommer bjudas på glögg o pepparkakor och mys!

Är ni intresserade hör av er:)


Onsdag

Tyra sover så gott på nätterna nu sovit hela nätterna från 20.00-8.30 sedan i natten lördag- söndags :) helt underbart.

Idag har vi vart barnvakt åt Elton då Mange e i Gbg och Fia var tvungen att åka till barnakuten med Ellioth. Då han troligen krampa natten mån-tis och natten som var hade han jätte ont i huvudet och ville inte sova kom inte till ro alls, men prover var bra men ett EEG ska göras inom två veckor. Hoppas det inte visar nått.
Tuwis fick ju göra EEG när hon va ca 2,5 år då hon hade fått krampliknande symptom och hjärtklappning efter behandling av molipect! Som tur va visade inte nått o vi slutade molipect omg kan ja lova! Och Tyra har gjort många EEG och det vet ni varför!

I em har jag även vart o storhandlat och skönt va inte mycket folk :) för en gång skull!

Nu sitter vi i soffan framför greys och sedan PH :)

Pöss på er


Mys tisdag

Känns som jag ligger efter någon dag, konstigt känns det..
Idag har det verkligen bara vart mys här hemma. Tuwis är hemma från förskolan eftersom det går svinkoppor på förskolan samt så många sjuka/förkylda. Många barn med högfeber vet en liten lille som fått blivit inlagd pga det, krya på dig vännen..

Vi har pysslar, målat lagat lunch tillsammans och sedan var klockan så mycket att Mogge kom hem..
Sedan så kom Fia med kids på middag, mousakka bjöd vi på! Och lagom till det kom Kjell och Kina med:)
Kjell gjorde klart trappen och den är sååå fin tack snälla! Dom käkade oxå så blev stor familj till middag mycket trevligt :)

Kidsen sover nu o vi slappar framför tv:n och varvar ner:) gött!
Vad morgon dagen har att erbjuda får vi se hoppas på fint väder så blir det ute lek :)

Hoppas er tisdag vart bra ?

Pöss på er

https://cdn2.cdnme.se/335596/6-3/pic_529e3b449606ee398ca5cf35.jpg" class="image">


Måndag

Då var en ny vecka igång, och denna hoppas jag verkligen att den blir bättre än förra!
Mogge har idag och några måndagar framåt tagit pappaledigt:) helt underbart och ha en dag till ihop hela familjen ❤

Idag skulle Tyra få den sist sprutan v influensa vaccinet men blir framskjutet en vecka eftersom hon går på antibiotika. Men idag blev det även ett besök på BVC då jag önska det för att jag misstänkte att Tyra fallit i vikten och visst hade jag rätt om det :( hennes vikt är nu 9,5:( så på börja mat iform av infantrini igen ... Ny kontakt på fredag! Hoppas på plus då!
Efter det besöket var vi hos Felicia och Charles och hälsade på och gratta dom till lilla Enzo:) vilken liten kille så söt!
Tyra var nyfiken kan ja lova ville känna o pilla hela tiden och strumpor fick han inte ha på sig för dom tog hon av :) gullunge ❤

Nu sitter vi i soffan i slappar efter att vi sett på när Tuwis har pyntat sin och Tyras egna gran som dom fått på övervåningen, lycklig tjej ❤

Nehe kolla lite på tv innan sängen då!

Hoppas ni haft en bra måndag ?


En tuff vecka

Ja denna veckan har vart riktig tuff framför allt för lilla Tyra

Tyra hade ju feber i onsdags gick över men kom tillbaka natten till fredag och även panik skrik! Hon sov nästa inget den natten o hela fredagen skrek hon om vart annat! Panik skrik som inte gick att få slut på! Natten till lördag blev ännu värre skrik konstant och 3h sömn :( morgon kom äntligen och Tyra hade 39 graders feber. vi misstänkte tänder? magen (förstoppning) men hon skötte magen utan problem.. Och massor :)
Jag ringde till slut Barn LAH och råd fråga och dom vill att vi åker in så då åker vi. Men dom visste om vår historia och undersökte vilken läkare som jobbade så det inte va någon av dom som har vart me och ställt till dett tyra! Vi åkte in till kl 13.00 pappa och gun kom och tog tuwis ! Upp till barnakuten och möta lokalerna igen där allt hände den 1/1..det var tufft tårarna kom och adrenalinet började pumpa! Vi fick ett rum direkt. läkaren var kanon bra var jätte lyhörd och proffisonell! tog EKG det har aldrig någosin händ på barnakuten på tyra! tänk om dom gjort det tidigare! är ju inget svårt, jobbig utan bara väldigt bra och ett enkely sätt att undersöka hjärtat på !!! ett måste enl. mig som ska ingå i rutinerna!

Tyra fick domen dubbel sidig öroninflamnation :( räcker det inte för henne? Har hon inte vart medium tillräckligt?

Så antibiotika tre gånger om dagen i fem dagar!

Redan idag efter två omgångar av antibiotika så börjar Vi få tillbaka våran glada tjej:)

vi kämpar på!


Tragiskt

Så tragiskt att ännu en människa lämnat denna jord :(
Av en otäck olycka :(

R.I.P Paul Walker

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article17941115.ab


RSS 2.0