21,12,13

Ja vilken dag det har vart... en omtummlande och stressig dag...
 
Började iaf med lite sovmorgon, sedan drog Mogge iväg för att tvätta bilen innan vi begav oss till Ekängen där vi lämnade av kidsen.
Och Mogge & jag gasade vidare mot Maxi och en sak var ju säker vi var INTE ensamna. inga p-platser utan folk gjorde sina egna ( vi me) men väl där inne tyckte jag inte att det var så extremt farligt. Men jag sällde mogge utanför varje igång med vagnen och så sprang jag, gick hur bra och smidigt som helst och i delikatess disken var det ingen fick hjälp direkt.. Kanon skönt..
Nu tror jag iaf att allt är inhandlat inför tisdagen , eller fuck vi missa musten...:( ååååh va jobbigt det blev nu när ja kom på det... :( men men tur att det inte är julafton imorgon så lite tid finns fortfarande..
 
Efter vår resa till finspång för att överlämna allt till denna familj så åkte vi hem till Ekängen ingen tog en kaffe och bara va innan tyra började bli trött och vi begav oss hemmåt. Men bara med ett barn, det stora stanna och övernatta.. 
Där emot fick ja tvätt av bror som vi dumpa av hemma hos honom på vägen, en skjorta ville han ha tvättad tills julafton så den ligger i maskinen nu och imorgon får ja nog styka den.
 
Annars nu så sover Tyra, mogge är i duschen och jag sitter här en kort stund efter att ha tänt upp hela huset med levande ljus, älskar´t.. Det är så mysigt.. 
Sedan så blir det film och mys i famnen på min man.. 
 
Imorgan väntas en dag med stor städ, renbäddning, göra jukskinka, inhandla lite must tydligen samt åka och köpa ett par strumpbyxor om jag hinner. ja ni ser arslet fullt..
 
Hoppas ni haft en lugnare lördag än oss.. och kommer få en lugnare söndag me..
 
Ps: igår kom mina efterlängtade kuddar från zbh, och dom pryder nu soffan så fint, jätte nöjd är jag, bild nedan..:D
 
Pöss på er
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0