BVC igen

Idag var det dax för tuwis att vara på förskolan igen, åter efter 1,5 vecka borta då det vart massa sjukdomar och tuwis har ju oxå vart dålig.. Men idag, 5 års grupp och allt.. :D Idag var dom iväg och åkte pulka inågon backe som jag måste ta reda på vart den ligger..
Under tiden tuwis var på förskolan så var det BVC igen för Tyra efter vikt dippen förra veckan så ville dom väga henne igen, så idag vägde hon 9730g , 100g + på en vecka, bra.. Hoppas det fortsätter så ny vikt kontroll den 27 december..
Efter det blev det en tur på stan för mig, inhandling av skor till mig, till tyra, lite annat smått och gått.. Nu har jag bara 3 klappar kvar.. sedan är jag helt klar.. Känns toppen skönt!

Nu ska ja sätta mig i soffan första gången denna dag vart full rulle sedan Kl: 8,00 imorse fram tills nu, imorgon habliteringen som gäller .. blandade känslor fortfarande att åka dit..:/

Men men , pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0