Gräs änka

Mogge åkte in till stan vid 19.30, Tyra var extrem pipplig då så jag började söva henne men tror ni hon tänkte sova? 
Nopp men vid 21 sov hon tillslut och jag gick upp med henne till sitt rum och säng men då vaknar hon igen men som tur va så va hon riktigt trött så efter 10 min med lite klapp i rumpan så somnade hon igen :)

Då gick jag och Tuwis ner och tände ljus plocka fram lite snask och läsk o satte på en film och myste. Och när den var slut vid 22.45 så borstade tänderna och ja nattade sessan! 
För imorgon ska hon och jag ner till stan, fick iittala lyktor av syrran i julklapp men när jag skulle tända dom så var det en spricka i den ena så ska hämta kvitto och byta dem samt kika lite på rean :) och ta en mys fika med min stora tjej :) 

Annars nu ser jag på en film Möt Joe Black snart slut hoppas ja för nu börjar jag bli trött så sängen snart!
Se när Mogge trillar in och hur onykter han är... Är han för full så vet vi att han lägger sig i badkaret me vatten på och somnar.. Bara avvakta o se :)

Kram på er




Kommentarer
Postat av: Sofie

Så gör min karl med, lägger sig i badet...

2013-12-28 @ 13:59:26
URL: http://sofnys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0