28 Februari

Idag är det 1 år sedan vi flyttade till malmslätt och till vårt egen köpta boende.. ett år sedan herre min gud vad fort tiden går...:D
Ett årsom både har bestått utav glädje och lycka men också oerhört sorg och ilska.
 
Tyra gör framsteg varje dag, mer eller mindre. Hon äter bättre och bättre på flaska och lyfter nacken bättre och längre för varje dag. Hon är en sådan fighter en riktig kämpe..
Är så oerhört stolta över henne..
 
Nu är dopkort (inbjudan) beställda och kommer inom en snar framtid komma ut till alla bjudna, kommer bli en dag att minnas.
Älskade lilla Tyra Liwia Kristina Behrendtz ska äntligen döpas och få sitt fina namn, och fira hennes framsteg genom allt detta onda som har hänt henne.
Kommer bli en känslosam dag iaf för mig, skulle mer än gärna vilja sjunga själv i kyrkan men får se om jag pallar det.. *osäkert* eftersom jag vet att jag kommer gråta, vi får se..
 
Idag sker inte nått speciellt här hemma, en promenad i vår solen blir det iaf. och bara slappa och mysa.
Leka med kidsen och njuta av min fina familj.
Mogge ska iväg på em/kvällen på ett möte, spännande återkommer med mer info om det!
 
Hoppas ni alla får en bra torsdag..
 
Pöss på er
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0