Måndag

Ja idag är det måndag igen, vardag eller vardag för oss är det varje dag..Känns som att det är typ "onsdag" varje dag. Så helg, fredags mys var det länge sedan man kände av. man försöker göra det mysigt för Tuwis skull.

Och hon är nöjd då är vi nöjda!

Imorse så va det upp med tuppen, vi hade planerat att vara hos tyra vid 10.00 och det var vi, hon var arg när vi kom så jag tog upp henne och la henne på mitt bröst och hon blev lugn och till och med skötte hon magen..:D *lycka*

Lyckan att hon idag äntligen kunde sköta magen utan att få hjälp kändes så otroligt skönt och bra.

Vi hann mysa med henne lite innan det var dax för oss att gå på ett möte.

* I allt denna så är en psykolog ett måste kan ja meddela och det är underbart skönt att ha någon att prata med som är proffisionell och är utomstående!

Psykologen här är så himla bra och vi klickade direkt, och det hjälper!

I eftermiddags var även neurologen uppe hos Tyra och undersökte henne det vi kan konstatera vad vi märker av dessa hjärnskador hon fått i samband med allt detta är att henne syn inte är som den ska.. :( Något som är oerhört tufft och jobbigt. Men han gjorde en undersökning och så skulle han granska MR bilderna samt CT bilderna igen så får vi mer detaljerat svar imorgon em hoppas vi.

Det som är positivt idag är att vi ska förflyttas från BIVA till avd. 67 Barnkardiologiska avdelningen, där vi kommer vara lite mer ensammna med henne.

Något som känns skrämmande och läskigt men samtidigt helt underbart!

Så vi får se om det fortsatt är så imorgon när vi kommer upp, om inget har tillstött, men det hoppas vi inte.

En måndag som vart positiv och jobbig..

Kommentarer
Postat av: Elin

Följer er tragiska resa här på bloggen! Detta ska inga föräldrar behöva uppleva!!! Nu blir man genast orolig när det inte uppdaterats på ett tag! Styrkekramar

2013-01-30 @ 06:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0