En bra dag

Onsdag redan, två dagar kvar av mogges semester :( känns fruktansvärt tråkigt! Ett helt år tills nästa :( hoppas på att vi kan få ihop det så han kan va hemma en dag i veckan i höst o framåt! Njuter verkligen att ha hela familjen samlad, det är helt underbart❤

Idag var det tajm för heldag på US, mindre skoj men men bättre att det va idag då vi va två än att sitta själv flera timmar :/ men iaf US o barnmottagningen för att höja Tyras hjärtamedicin dos, blodtrycks kontroll innan vi tog medicinen med ökningen och sedan en gång i timmen efter !
Så blev 4,5h sammanlagt!
Allt gick hur bra som helst! Det sol kan ske är för högt le för långt blodtryck men hon hade ett perfekt blt :) underbart!

Mesans vi tillbringade vår dag där var Tuwis i Ekängen o bada o latja:) va o hämta henne på em o tog en fika:)

Nu har vi vattnat gräs o häck o blommorna på tomten tar lite tid men skoj är det att hålla på :) ska snart lägga oss imorgon ska Tuwis me farmor o Kjell o hans barnbarn Alicia på marken :) skoj!

Vi ska plocka, städa o tvätta här hemma man får passa på :)

Hoppas ni haft en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0