söndag

Söndag allra sista dagen på Mogges semester, och mogges ångest har börjat komma.. usch.. känns verkligen jätte tråkigt att dessa veckor verkligen har rusat förbi..
 
Igår packade vi in oss i bilen och begav oss till gränna, där mötte vi upp våra fina vänner Elin, Jonas och deras kids. Vi åkte till visingsö och åkte remmalag. Jag, Tuwis, Elin och Lowa va det som åkte, karlarna och pluttisarna fick vara kvar. svårt att ha med bebisar där tar ju ca 1 h och man sitter inte helt toppen heller.. Men roligt och göra nått bara vi me en liten stund..
Vädret var med oss det duggade lite när vi va på färgan  över till visingsö, och sedan slutade det men molnigt och blåste lite kyligt under remmalags turen men efter det sprack det upp och blev klarblå himmel och jätte varmt..:D Skönt.
Vi åkte tillbaka till gränna och tog en lunch på resturans Tzatziki, plankstek till oss och tuwis ville ha köttbullar med mos.. :D Efter det så badade kidsen, jätte skönt.. papporna passa barnen i vattnet och mammorna tjattra och passa pluttisarna på land..:D
Vi började åka hemmåt vid ca 17 tiden, och dagen gick så fruktansvärt fort, men en lyckad dag. Jätte mysigt och roligt.. På hem vägen sprang mogge och tuwis in och handla polkagrisar..:D

Tack snälla ni för en mysig dag..:D
 
Idag söndag, ja ni fm åkte jag och tuwis till ikano en sväng, inhandla sista delen till mammas present då vi på em skulle åka och fira henne.
Vi hann ett kort varv inne på maxi me för att sedan åka hem och laga lunch och sedan iväg igen på kalas,
Mamma fick av oss en tavla, en förstoring på barnen och från tyras dop, jätte fin blev den..:D
Efter fika så begav jag, mogge o tyra oss upp till solsidan för att lämna tillbaka svärmors bil vi hade lånat.. Tuwis ville vara kvar hos mormor och leka med charlie.. och när vi kom dit och skulle hämta henne fick vi inte me henne då heller, dom hade grillat och skulle äta så mogge var precis och hämtade henne. Roligt för henne..:D
 
Nu mys i soffan och njuta av dom sista timmarna av älsklingns semester..
 
 
Hela gänget samlat på färgan tillbaka till gränna.
 
 
Elin, Lowa, Tuwa och jag åker remmalag
 
 
Elin & Jag
 
 
Lowa , Jonas & Tuwis badar
 
Tavlan till mamma och sedan en svart ram..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0